Peste puțin timp, activitatea Radic Star s-ar putea muta în fosta fabrică Agofloris

# Revenire spectaculoasă, mai rapid decât se aștepta concurența!

La aproape două săptămâni de la incendiu, patronii Radic Star au stabilit un plan de reaşezare pe piaţa mezelurilor, unde deveniseră lideri. Pentru a nu lipsi foarte mult de pe piaţă, conducerea Radic Star a luat decizia să mute o parte din producţie în fosta fabrică Agofloris, conform unor surse apropiate firmei. Fabrica Agofloris  a fost cumpărată  în urmă cu câţiva ani de patronii Radic Star de la o bancă, în urma executării silite a fostului patron, Gheorghe Arsene.
Aşadar, până se va reconstrui fosta fabrică  Radic Star, producţia se va muta în fieful fostului Agofloris, cândva lider al mezelurilor din Argeş, profitând de acest spaţiu.
Perioada de reconstrucţie a fostei fabrici poate să dureze chiar şi ani, având în vedere că trebuie dezafectată, trebuie stabilită şi plătită suma daunei de către societatea de asigurări şi mai apoi realizată construcţia în sine. Iar dacă ne gândim la felul cum se mişcă societăţile noastre de asigurări în ceea ce priveşte plata despăgubirilor, perioada de reconstrucţie ar putea fi prelungită.
Totodată, o altă problemă arzătoare ar fi şi cu cei 400 de angajaţi pe care îi are fabrica şi din care o să mai trimită, o parte, în şomaj. Se zvoneşte că peste jumătate din aceştia vor fi trimişi în şomaj.

În cel mai scurt timp se va relua producţia pentru cârnaţii Radic Star şi pentru mici

Până se vor muta în fosta fabrică Agofloris, patronii Radic Star caută să închirieze o locaţie în care să producă cârnaţii Radic Star şi micii. Aceste două produse sunt alimentele care au consacrat fabrica Radic Star şi cu care au avut cel mai mare succes pe piaţă. Chiar şi o parte din renumiţii mici de la Deduleşti sunt produşi în malaxoarele Radic Star.

Aşa se face că patronii Radic Star doresc reluarea producției cât mai repede a acestor produse pentru a nu lăsa liber spaţiu concurenţei. Pe de altă parte, fabrica avea contracte de livrare cu mai multe lanţuri de magazine din ţară, precum Auchan, Kaufland sau Profi, iar pentru a nu pierde  relaţia cu aceştia, trebuie să revină cât mai repede pe piaţă, chiar şi cu o parte de produse.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea