Anul acesta, administraţia locală va împărţi din nou sarmale, a doua zi de Crăciun

# Competiţie pe viaţă şi  pe moarte la Primăria Piteşti pentru postul de ”master chef # Cine va mai purta boneta de bucătar… rămâne de văzut!

În timpul erei Pendiuc, administraţia locală Piteşti obişnuia ca a doua zi de Crăciun să ofere sarmale cu mămăligă cetăţenilor. Astfel că, cine dorea să mănânce o porţie de sarmale a doua zi de Crăciun, mergea în centru, în faţa Primăriei, şi era servit chiar de primarul Tudor Pendiuc, echipat adecvat, cu o bonetă de bucătar- trofeu. Anul trecut, având în vedere incidentele întâmplate cu arestarea edilului, viceprimarul Cornel Ionică nu a mai păstrat această tradiţie.
Însă, anul acesta, Cornel Ionică a anunţat că se va relua această tradiţie şi că se vor pregăti 5000 – 6000 de sarmale.
Interesant de văzut este cine va fi master chef-ul primăriei anul acesta? Cine va purta boneta aceea trofeu de bucătar?  Poate că acest lucru se va stabili în urma unui concurs serios în acest domeniu. Mulţi zic că va câştiga cel care toarnă mai bine… mămăliga pe sarmale. Totodată, şi felul de acoperire contează foarte mult, la modul cât de bine este acoperită sarmaua. Alţii spun că nu este exclus ca să vedem chiar atunci o desfăşurare de forţe între cele două primării, cea din Piaţa Primăriei şi cealaltă primărie de la Centrul Cultural.
,,Vom da sarmale pe 26 decembrie. Anul trecut nu am dat, dar pentru noi este o tradiţie această activitate. Deja lumea ne întreabă dacă dăm sarmale anul acesta. Vom pregăti în jur de 5000 – 6000 de sarmale”, a precizat Cornel Ionică.
Lucian GHERGUŞ

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea