Mircea Andrei vrea să dezgroape dosarul ARO

Fostul senator și președinte al PDL Argeș, Mircea Andrei, președintele PAM (Partidul pentru Argeș și Muscel) a susținut, vinerea trecută, o conferință de presă incendiară. Locul desfășurării a fost unul ales nu la întâmplare: Câmpulung Muscel. Alături i-a stat un fost director de la defuncta Uzină ARO. Fost procuror, actualmente avocat de succes, Mircea Andrei nu s-a sfiit să dezgroape, tocmai la ea acasă, o problemă încă sonoră: decesul uzinelor ARO, altădată cel mai mare furnizor de locuri de muncă din regiunea Câmpulung.
Persoană cu reale abilități, atât speculative cât și oratorice, viitorul candidat la șefia CJ Argeș a zgândărit o rană încă deschisă. Rămâne de văzut dacă acțiunea sa va reuși să vindece, măcar parțial, sau nu va face altceva decât să mărească și mai mult hemoragia.
Pe de altă parte, abilul politician  a recunoscut în fața presei că s-a întâlnit atât cu Tudor Pendiuc, cât și cu mai mulți primari și viceprimari ai PSD, de unde și-a propus să racoleze, cu nonșalanța-i caracteristică, ceva victime. Acesta nu a dat mai multe explicații despre această întâlnire. Nu a vrut să lămurească zvonurile care îl dau pe Tudor Pendiuc posibilul candidat al PAM pentru Primăria Pitești.
De asemenea, este cunoscut faptul că pe lista sa de așteptare sunt trecuți mulți din cei care nu vor fi selectati de PNL pentru candidaturile la primăriile din județ. Probabil că, în curând, vor începe și la PAM nominalizările. PAC-PAC. Nu, greșit! PAM-PAM! S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea