Mimi Niță, fostul viceprimar din Costești, a primit ceea ce și-a dorit: celebritate!

# Fostul vice din Costești, Mimi Niță, este acuzat de o serie de abuzuri grave. Cei abuzați sunt minorii unei instituții din subordinea CJ Argeș.

Ca urmare a aspectelor apărute în mass media, privind o serie de nereguli care ar fi avut loc în Complexul de Locuințe Protejate Buzoești, instituție în subordinea D.G.A.S.P.C. Argeș, Consiliul Județean Argeș a constituit o comisie de analiză administrativă care va analiza și va dispune în cel mai scurt timp posibil măsurile legale ce se impun. Din comisie vor face parte secretarul județului, reprezentanți ai Consiliului Județean Argeș și ai D.G.A.S.P.C. Argeș.
Revenit în funcţie după ce angajaţii au mai semnalat la Direcţia pentru Protecţia Copilului abuzurile acestuia, Niţă a ajuns acum subiect la Antena1. Pe platoul Acces Direct, angajaţi şi copiii deopotrivă au făcut  afirmaţii halucinante!
Intrat în direct, Marian Niţă a negat totul, susţinând că este o înscenare, spunând că cineva vrea să îl calomnieze pentru că este om politic.,,Nu am cunoscut când s-a filmat, pentru că puteam pune la dispoziţie actele despre care s-a făcut vorbire. Vor să mă calomnieze pentru că sunt om politic. Nu este adevărat aşa ceva. Nu eram în centru când copiii erau în aşa stare. Sunt înscenări. Angajaţii m-au reclamat în august 2014 la DGASPC. Am făcut o informare către preşedintele Consiliului Judeţean, prin care am cerut corpul de Control al Consiliului Judeţean. S-a trimis, s-a făcut acest control, am fost suspendat în funcţie, anchetat, şi toate afirmaţiile împotriva mea s-au dovedit a fi false. Am arătat acest lucru şi instanţei şi am revenit în funcţie.” a declarat Marian Niţă.
”Noi nu am văzut filmări, am auzit că ar fi depuse la Poliţia Costeşti. În faţa legii nu este vinovat cu nimic. Este pus acolo temporar, căci la începutul lunii februarie se va da concurs”, a declarat Adrian Macovei, directorul DGASPC Argeş .
Intrat în direct la Antena1, directorul Agenţiei Naţionale de Plăţi şi Inspecţie Socială, Adrian Toader, i-a luat la rost pe angajaţi care au ascuns situațiile care apar în acuzații: ,,De ce angajaţii nu ne-au spus niciodată ce aveau pe suflet, când am veni în inspecţie? Asistenta de le dădea medicamente şi alcool?” a întrebat acesta, referindu-se la afirmaţiile angajaţilor că pacienţii erau drogaţi cu somnifere şi alcool, la directiva lui Marian Niţă. Unul dintre angajați a susținut că erau amenințați că vor fi dați afară.  ,,Eram ameninţaţi că ne dau afară. Ne ameninţa că vorbeşte cu preşedintele Cosiliului Judeţean.” a răspuns unul dintre angajaţi.
Pus să comenteze imaginile cu oameni care se tăvălesc pe ciment, care strigă că nu mai vor să fie bătuţi, Florin Tecău, preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, a declarat următoarele:
”Cred că va trebui să stăm de vorbă, zilele următoare, cu cei care lucrează acolo. În zilele următoare vom afla tot adevărul.  Trebuie ascultate toate părţile. Ştiu că domnul Niţă are o hotărâre judecătorească definitivă. Toată conducerea DGASPC va fi la mine şi vom face un plan de acţiune. Îi compătimesc pe aceşti pacienţi.” a declarat Tecău.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea