Parcarea de la Cinema București, în continuare, locul preferat al taximetriștilor ilegali

Nou amenajata parcare din fața cinematografului București stârnește, în continuare, nemulțumiri și dispute. Anul trecut, pentru descongestionarea zonei, la intrare a fost montat un indicator rutier, indicator cu menirea de a restricționa accesul autoturismelor străine în zonă. Accesul permis numai riveranilor a avut darul de a-i nemulțumi pe taximetriștii ilegali care staționau acolo în vederea racolării de clienți, în special pe rutele Mioveni și Topoloveni. Poliția Locală s-a ocupat, un timp, de problemă. După care și-a văzut de treabă, cum era, poate, și normal. Doar că… indicatorul a fost - și este în continuare – imediat ignorat de bișnițari, care și-au mutat, deja, înapoi cuibul. Un localnic, nemulțumit că nu are unde să își parcheze propria mașină, deși locuiește în zonă, a postat o sesizare pe site-ul domnuleprimar.ro. Suntem curioși cine va răspunde (se vede treaba că primarul Pendiuc își reia, zi de zi, atribuțiile, fiind într-o ofensivă direct asupra redutei numite ”primărie”, acesta fiind cel care răspundea, înainte, la sesizări)

Sesizare pentru primăria Pitești, județul Argeș

Postata de: Marius Boeru
La data: 16 decembrie 2015

Buna ziua. Lucrările de modernizare efectuate la Calea București în zona fostului cinema București au produs o adevărată nebunie. Principala problemă creată este reducerea parcării. Chiar dacă intrarea în această parcare este interzisă, mai puțin riveranilor, vă rog să veniți să vă convingeți singur ce se întâmplă aici. Pe lângă faptul că oricine intră cu mașina în această parcare, pe loc fruntaș sunt bișnițarii care racolează clienți pentru Mioveni și alte localități. Noi, riverani ai acestei zone deseori parcăm în alte zone. Vreau să mai punctez și faptul că în urma reparațiilor efectuate, trotuarele au fost micșorate considerabil. Bineînțeles că cei care parchează aici, pe lângă faptul că nu au voie să intre în această parcare, aproape că urcă mașinile pe trotuar. Vă rog să vă convingeți singur, că o mașină care parchează cu roată lângă trotuar, ocupă peste 50% din trotuar. Atunci, pietonii pe unde mai trec? Peste mașini?
Sunt și alte probleme, dar mă opresc aici. Insă, dacă tot am expus aceste probleme, am și propuneri de rezolvare a situației, și anume:
- reanalizarea proiectului în vederea desființării totale a parcării și creerii unui spațiu de relaxare până în zona semaforului, eventual o fântână arteziană pe mijloc;
- analizarea posibilității montării unui sistem de monitorizare a intrării în parcare, și anume montarea unei bariere de acces pe bază de cartelă. In acest fel se pot obtine și venituri suplimentare de la cei care cumpără cartele de acces în parcare;
- lărgirea trotuarelor cu cel puțin 0,5 metri;
Până la remedierea celor constatate, vă rog trimiteți un echipaj de poliție să pună ordine în zonă. Credeti-mă că vor strânge bani frumoși la buget din amenzi.
Mulțumesc.


Maria Medeea Turcescu, student, anul I, Facultatea de Științe
Socio-Umane, Secția Jurnalism

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea