Dragoș Pătroi, din nou invitat special al Realității TV, la emisiunea ”Banii vorbesc”

# Consultantul fiscal piteștean, pentru a doua dată în 2016, în centrul emisiunii moderate de Eduard Pastia

Tânărul, dar déjà celebrul consultant fiscal Dragoș Pătroi, fost expert al DNA Pitești, a susținut, din nou, o lecție de fiscalitate, vinerea trecută, în direct, la România TV. Piteșteanul a fost invitatul principal al moderatorului  Eduard Pastia, în cadrul emisiunii ”Banii vorbesc”. Timp de aproape o oră și jumătate, în direct, consultantul fiscal Pătroi, autor a numeroase tratate de specialitate, nu s-a sfiit să ridice anumite semne de întrebare și chiar să critice actualul sistem fiscal românesc. Deasemenea, acesta a adus mai multe propuneri de îmbunătățire pe spețe concrete. Demn de remarcat este și faptul că doctorul în economie este, pentru a doua oară în numai două săptămâni, în centrul atenției la o emisiune de maximă audiență. Doctorul în economie Dragoș Pătroi este, de câțiva ani, managing partner al firmei de consultanță DRP TAX, dar și cadru universitar  asociat  la ASE București.

Dragoș Pătroi este coleg, prieten și colaborator editorial cu Gabriel Biriș, actualul secretar de stat în Ministerul Finanțelor

Doctorul în economie Dragoș Pătroi are și o activitate  publicistică prodigioasă, fiind deja un obișnuit al marilor reviste de specialitate (Capital, Tribuna Economică, Business Magazin, Curierul fiscal etc) în care a apărut, deja, de peste 150 de ori. Autor a 11 volume de specialitate, consultantul fiscal menționat mai sus își face loc, deja, în vârful ierarhiei naționale de profil. A lansat, în toamna anului trecut,  un tratat de fiscalitate.  
Anterior, la aceeași prestigioasă editură, C.H. Beck, a  fost lansată lucrarea ”Controverse actuale în fiscalitate – Comentarii și soluții”, aceasta având doi coautori, pe Dragoș Pătroi și  Gabriel Biriș, actualul ministru secretar de stat din cadrul Ministerului Finanțelor. S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea