Dr. Dan Manu îi forțează mâna lui Tecău pe tema spitalului din Mioveni

# Dan Manu: ”PSD Argeş va sprijini construirea unui nou spital la Mioveni, iar Consiliul Judeţean Argeş va emite o hotărâre privind finanţarea acestui spital.”

Seria conferinţelor de presă săptămânale de la sediul filialei judeţene al PSD Argeş s-a deschis cu o conferinţă de presă care a fost susţinută de preşedintele-executiv, Cristian Gentea, de secretarul-executiv Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni, şi de dr. Dan Manu, liderul consilierilor judeţeni ai PSD Argeş.

Dr. Dan Manu: „80% nu ar mai fi bine să mai fiu consilier judeţean.”

Din punct de vedere politic, noutatea pe care ne-a transmis-o Cristian Gentea a fost faptul că s-a întrunit Biroul Permanent Judeţean, care a stabilit organigrama echipei de campanie pentru viitoarele alegeri locale. Ceea ce aşteptau jurnaliştii prezenţi la această conferinţă din partea biroului executiv al PSD Argeş erau propunerile din teritoriu pentru consilierii judeţeni, fapt care nu s-a concretizat însă. În ceea ce priveşte candidatura sa la încă un mandat de consilier judeţean, Dan Manu a afirmat sentenţios: „80% nu ar mai fi bine să mai fiu consilier judeţean. Eu nu mai sunt hotărât decât 20% să mai candidez pe lista de consilieri judeţeni”.
Un alt subiect fierbinte care a fost dezbătut în cadrul acestei conferinţe  a fost acela al construirii unui nou spital la Mioveni. Bineînţeles, în calitate de primar al acestui oraş, Ion Georgescu aşteaptă cu nerăbdare hotărârea de Consiliu Judeţean privind finanţarea acestui spital, fapt care nu a fost confirmat încă de Florin Tecău.
„Spitalul de la Mioveni ar fi benefic nu doar pentru cetăţenii din Mioveni, ci şi pentru piteşteni, pentru că ar degreva Spitalul Judeţean Argeş. Argeşul nu ar fi primul judeţ în care ar exista mai multe spitale. Din punct de vedere ale amplasamentului, al sănătăţii argeşenilor, este binevenită unitatea medicală din Mioveni. Orice unitate spitalicească este benefică, având în vedere că există multe probleme de sănătate în România”, a precizat Ion Georgescu.

Ceea ce se preconizează la Mioveni este şi crearea unor servicii medicale noi, care nu sunt furnizate de către Spitalul Judeţean Argeş. De exemplu, Secţia de Chirurgie Cardiovasculară.

Dr. Dan Manu l-a criticat pe Dan Olariu, managerul interimar al Spitalului Judeţean Argeş, care, la conferinţa de presă a Consiliului Judeţean Argeş ce a avut loc săptămâna trecută în cadrul acestui spital, afirmase că nu este de acord cu proiectul de construire a unui nou spital la Mioveni: „Dan Olariu s-a grăbit un pic cu această afirmaţie. Argumentele privind oportunitatea construirii unui nou spital la Mioveni sunt foarte clare. Corpul medical din cadrul Spitalului Judeţean Argeş ar trebui să se declare mulţumit de înfiinţarea acestui spital, pentru că acest lucru nu va diminua resursele financiare aferente Spitalului Judeţean Argeş;  ceea ce se preconizează la Mioveni este şi crearea unor servicii medicale noi, care nu sunt furnizate de către Spitalul Judeţean Argeş. De exemplu, Secţia de Chirurgie Cardiovasculară care va fi creată la Mioveni. PSD Argeş va sprijini construirea unui nou spital la Mioveni, iar Consiliul Judeţean Argeş va emite o hotărâre privind finanţarea acestui spital.”
Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea