Într-o atmosferă luxuriantă, a fost inaugurat mult așteptatul centru de agrement, MB Divert Land, din comuna Corbi

# Părintele Caliopie Ichim, împreună cu un sobor de preoți, au sfințit noul centru de agrement din comuna Corbi
Începând de sâmbătă, argeșenii, și nu numai, se pot bucura de un nou centru de agrement multifuncțional ultra-modern realizat în comuna Corbi, cu finanțare europeană.  Așa cum spuneam, probabil cel mai modern centru de agrement din județ, MB Divert Land, aflat în comuna Corbi, și-a deschis, sâmbătă, porțile pentru pasionații de sport și de alte activități recreative.  MB Divert Land pune la dispoziția publicului o paletă diversificată de activități recreative precum bowling, biliard, tenis de masă, dartz,  fitnes, tenis de câmp, baschet, volei, dar și o imensă piscină pentru zilele călduroase. 

Investiție de peste 240 mii euro

Povestea centrului de agrement MB Divert Land a început încă din anul 2013, atunci când a fost depus proiectul pentru finanțare europeană prin GAL-ul ,,Ținutul Posadelor”. Bucurându-se de această finanțare europeană, de aproximativ 200 mii euro, diferența de peste 40 mii euro fiind partea de cofinanțare, doamna Maria Baciu, manager MB Divert Land, mânată în luptă de frumusețea locurilor din comuna Corbi, s-a înhămat cu mult curaj la această costisitoare investiție, atât din punct de vedere economic, dar și fizic.
,,GAL-ul ,,Ținutul Posadelor” avea spre finanțare mai multe proiecte, printre care și acesta, dar de care nu părea nimeni interesat. Văzând acest lucru, am zis să-l fac eu. Recunosc că mi-a trebuit foarte mult curaj pentru că era un proiect mare. După un studiu personal am ajuns la concluzia că în această zonă nu există niciun centru de agrement. Tinerii se duc prin baruri, cafenele și discoteci, iar acest lucru m-a determinat să fac un centru de agrement multifuncțional, cu teren de sport, cu sală de bowling și cu piscină. Eu sper ca oamenii să se simtă bine în acest loc. Nu m-am gândit, deocamdată, la profit. Vreau să pun lucrurile la punct. Vreau ca serviciile să  fie de calitate, dar vreau să am și clienți de calitate. Nu vreau să fie transformat într-o bodegă. Vreau ca aici lumea să facă sport. Vreau să fie ceva mai select”, ne-a mărturisit Maria Baciu, doamna care a implementat acest proiect cu mână de fier în mânușă de catifea.

,,Atmosfera își spune cuvântul”

De precizat este că doamna Maria Baciu mai conduce o firmă în Bucurști cu rulaje de milioane de euro anual, dar cu toate acestea, frumusețea locurilor din Corbi a convins-o să investească și aici.
,,Noi avem o căsuță în satul Poienărei pe care am cumpărat-o de ceva anișori. Soțul meu este de acolo. Ne plăcea foarte mult să venim aici. Eu mă simt altfel când vin aici. La București mă simt extenuată în fiecare zi, iar aici când vin, chiar dacă muncesc de dimineața până seara, nu am nimic. Atmosfera își spune cuvântul”, ne-a mai mărturisit doamna Maria Baciu.L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea