Terenul Institutului Ștefănești, de vânzare pe OLX

# Cu 27 euro/m.p., negociabil, orice doritor poate cumpăra… curtea Institutului! Bonus, parcarea de la Șoseaua Națională!

”Teren de vinzare in Stefanesti-Arges, situat la sos. Nationala Bucuresti -Pitesti nr 37 in fata Statiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultura si Vinificatie Stefanesti-Arges in partea dreapta (inclusiv parcarea) - DESCHIDERE 18m*150m.
(cu posibilitatea si partea stinga, toata fata Statiuni de Cercetare 7.500m2 si cu o alta deschidere de 50m*150m)
TOATE UTILITATILE -PROPRIETAR (fara litigiu)
Distanta centru - Pitesti 6 KM”.
Cam așa sună anunțul postat, cu numai câteva zile în urmă, pe OLX, site specializat în tranzacții imobiliare. Un cetățean a revendicat în instanță curtea Institutului, și a și câștigat, în urmă cu doi-trei ani, definitiv și irevocabil. Numai că... terenul pus în posesie ocupă toată zona de acces în curtea Institutului, de la poarta situată la Șoseaua Națională și până sub zidurile acestuia. Plus, așa cum sună chiar recentul anunț, parcarea de la Șoseaua Națională.
Nu știe nimeni, în momentul de față, cum mai funcționează INCDBH-ul Ștefănești, cum își mai ia avizele de la Pompieri, de la Mediu etc. Accesul, de doi ani, se face prin spate, pe niște străzi neamenajate, înguste, improprii. Magazinul de desfacere a rămas însă la stradă, aprovizionarea făcându-se... peste deal.
Constantin Tănăsescu, director general INCDBH Ștefănești: ”Avem, așa cum ați remarcat, probleme grave. Nu putem, în momentul de față, nici să ne alimentăm magazinul propriu, cel situat în fața intrării. Nu dispunem de mașini autorizate, care să ne permită ocolul și ieșirea pe șoseaua națională. Nu mai vorbesc despre costurile care aproape ne scot din competiție. Accesul este unul dificil, probabil că la iarnă, în urma unei zăpezi mai serioase, vom fi nevoiți să închidem de tot. Uitați-vă la situația de acum: porțile închise, un gard plantat în jumătatea proprietății. Nu mai vorbesc despre autorizațiile necesare, care, în mod cert, nu vor mai putea fi obținute în condițiile de față.”A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea