SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, în proces cu International Lazăr Company SRL

# SC Servicii Edilitare Mioveni solicită achitarea de către firma SC Lazăr Company a sumei de 15.607 de lei. # Suma reprezintă contravaloarea serviciilor prestate de SC Servicii Edilitare Mioveni. # Serviciile prestate constau în efectuarea unor analize de laborator a apelor uzate provenind din vidanjare.

La data de 29 martie 2016, SC Servicii Edilitare Mioveni, reprezentată prin directorul Nicolae Tudose, a dat în judecată firma SC International Lazăr Company, prin directorul economic Iulia Păuna, pentru recuperarea sumei de 15.607 de lei, reprezentând contravaloarea serviciilor furnizate de către firma reclamantă.

De asemenea, firma reclamantă solicită din partea pârâtei şi achitarea de către aceasta a sumei de 383,18 de lei, reprezentând penalităţi de întârziere, precum şi plata cheltuielilor de proces.
Motivul pentru firma din Mioveni a dat în judecată firma lui SC International Lazăr Company este faptul că aceasta din  urmă nu a respectat prevederile unui contract încheiat între aceste două firme. Astfel, la data de 12.03.2015, SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a încheiat cu pârâta un contract prin care aceasta se obliga să presteze firmei SC Lazăr Company servicii privind efectuarea analizelor de laborator în vederea determinării indicatorilor de calitate ai apelor uzate provenind prin vidanjare şi prelucrarea apelor uzate în staţia de epurare a oraşului Mioveni, provenită din activitatea de vidanjare executată de pârâtă, de la beneficiarii săi.

În conformitate cu plângerea înaintată la Judecătoria Piteşti, SC Lazăr Company nu s-a achitat de obligaţiile asumate în contract, în sensul că nu a remis către SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni contravaloarea serviciilor ce le-au furnizat către aceasta, adică suma de 15.607 de lei.
Sabina DIACENCO

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea