Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș îndeamnă antreprenorii către accesarea fondurilor europene

# “Finanțări Europene – Şansa României”, un seminar organizat de AOA Argeș la care au participat reprezentanți ai 150 de societăți comerciale din Argeș

Dezvoltarea României, în perioada următoare, este determinată de atragerea banilor europeni pentru implementarea a cât mai multe proiecte publice, dar și private, care să genereze, în primul rând noi locuri de muncă.
Dacă în prima sesiune din 2007 – 2014, românii nu au fost familiari cu aceste fonduri, acum iată că se încearcă o promovare cât mai intensă a acestor programe desfășurate pe bani europeni.
În acest sens, pentru a veni în srijinul antreprenorilor, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș a organizat săptămâna trecută, marți, 19.04.2016, la hotel Ramada, un seminar intitulat, “Finanțări Europene – Şansa României”  la care au participat reprezentanți ai Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR)  Sud Muntenia, reprezentanți din cadrul Oficiului Judeţean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale ( OJFIR) ARGEŞ, rerezentanți din cadrul BRD GSG și reprezentanți ai SC PROJECT MATRIȚE, care au prezentat detalii despre oportunități de finanțare pentru obținerea de fonduri europene nerambursabile, variante de creditări bancare și oferte pentru acordarea de consultanță în derularea de proiecte în implementare.
De asemenea, managerul Larisa Vlăsceanu (membru în Consiliul Director al AOA AG) - a prezentat un proiect de succes - „PENSIUNEA AGROTURISTICĂ - CASA BOIERULUI”) realizată în comuna Călinești, județ Argeș prin Fondul European de Agricultură și Dezvoltare Rurală.
La seminar  au participat, prin reprezentanți, 150 de societăți comerciale din județul Argeș.
Evenimentul a fost un bun prilej prin care  s-au stabilit contacte cu reprezentanți ai autorităților publice si specialiști din domeniu.
Evenimentul a avut un caracter interactiv, la final având avut loc discuții informale între participanți, in cadrul dineului organizat cu acest prilej.L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea