Vinalcool Argeş, firma lui Marian Drăgușin, revenire spectaculoasă: profit net de 300.000 euro în 2015

Vinalcool Argeş Piteşti producător de oţet, vinuri şi alcool sanitar, a raportat pentru anul 2015 un profit de 1,3 milioane de lei, în creştere de 10 ori faţă de rezultatul obţinut pe parcursul anului 2015, arată o analiză a zf.ro
Cifra de afaceri netă a companiei s-a ridicat în 2015 la 5,5 mil. lei, cu 27% peste nivelul din 2014. Vinalcool Argeş Piteşti, cu o capitalizare de 2,2 mil. lei, este listată pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRo, iar la cea mai recentă tranzacţie, din 9 octombrie 2015, titlurile companiei erau cotate la 0,1 lei.

Profit mare cu doar jumătate din salariați

Interesant este și faptul că, în ultimul an, numărul mediu al salariaților Vinalcool a scăzut la doar 12, deși în 2014 erau înregistrați 27. Iată însă că rentabilizarea firmei nu a fost rezultatul unor noi angajări, din contră, numărul lucrătorilor din firmă a scăzut sub jumătate.
Marian Drăgușin mai deține, în Pitești, un spațiu comercial închiriat pe bani frumoși, cam 60.000 lei lunar, supermarketului Jam și sălii de fitness Extreme Fitness, dar încearcă să pună la treabă și o clădire proaspăt renovată, în Găvana, în apropiere de Dedeman și Penny Market. A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea