Primăria Pitești va pune la bătaie peste patru hectare de teren pentru posibilii investitori

# Terenul se află în zona CET Găvana, care va fi demolat.
Noua echipă echipă administrativă a Primăriei Pitești și-a intrat pe deplin în drepturi. Primarul Cornel Ionică, la nici două săptămâni de la depunerea jurământului, iată că a intrat serios în pâine, trasând deja sarcinile de serviciu ale subalternilor săi, viceprimarii Sorin Apostoliceanu și Laurențiu Zidaru.
Una dintre sarcinile de serviciu a viceprimarului Apostoliceanu este demolarea CET-ului de pe strada Găvenii,  care de 7 ani nu mai este funcțional și ocupă un teren de

peste 4 hectare. Cum Municipiul Pitești duce o criză acută de terenuri, refuzând de nenumărate ori potențialii investitori care au bătut la poarta primăriei pentru identificarea unui teren,  noul primar al Piteștiului, Cornel Ionică, până va da în folosință parcul industrial din zona CET Sud, a mai găsit o variantă care ar putea aduce noi investitori la Pitești. Așadar, CET-ul din strada Găvenii va fi demolat în perioada următoare și se vor căuta investitori care să-și desfășoare activitatea pe acel teren.

 

Primarul Cornel Ionică: ,,De 7 ani păzim mortăciunea”

”Avem un grad de ocupare nejustificat pe strada Găvenii. Este vorba despre CET-ul vechi construit în anul 1963, CET-ul pe păcură care de 7 ani nu mai funcționează. Tehnologia energofagă este total depășită. În momentul de față funcționăm pe centrale de cartier.
Așadar, am vorbit cu domnul Apostoliceanu să pregătească cât mai urgent posibil procedurile legale și să o radem de acolo. Vom elibera peste 4 hectare cărora le vom găsi o altă utilitate, eventual pentru un agent econmic. Important este să scoatem paza de acolo. Păzim mortăciunea de șapte ani. Bunurile le vom valorifica”, a precizat primarul Cornel Ionică.
Lucian Gherguș

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea