Licitația pentru reabilitarea străzii Exercițiu a fost câștigată de Comesad

# Chiar dacă valoarea estimată a acestei reabilitări era de aproape 60 de miliarde lei vechi, prestigioasa firmă Comesad s-a oferit să reabiliteze strada Exercițiu pentru suma de 34 de miliarde lei vechi, fără T.V.A.

După lungi așteptări, iată că strada Exercițiu urmează să intre în reabilitare totală. Chiar dacă licitația pentru această investiție a fost lansată în urmă cu mai bine de două luni, procedurile greoaie din legislația noastră au făcut ca licitația să se atribuie foarte târziu, în urmă cu câteva zile. Sigur, și interesul constructorilor a fost mare pentru că primăria a pus la bătaie pentru această reabilitare circa 60 de miliarde lei vechi, fără T.V.A., însă, concurența fiind din ce în ce mai mare, iată că firmele au lăsat prețurile  jos, până aproape de jumătate față de estimarea proiectantului, așa cum s-a întâmplat în mai multe cazuri. Și în cazul acesta Comesadul s-a oferit să  reabiliteze strada Exercițiu doar pentru suma de 34 de miliarde lei vechi, fără T.V.A.
Oferind prețul cel mai mic, firma Comesad a fost desemnată câștigătoare, iar dacă nu vor fi contestații, lucrările la reabilitare a străzii Exercițiu ar urma să înceapă până la sfârșitul lunii acesteia.
Îmbucurător este faptul că din experiența lucrărilor trecute executate de Comesad, știm foarte bine că această firmă nu face rabat de la calitate, chiar dacă profitul este minim.
”S-a desemnat câștigătorul licitației pentru refacerea în totalitate  a străzii Exercițiu. Aici lucrurile au mers destul de greu, procedural vorbind. Dacă nu vor fi contestații, până la sfârșitul lunii vom începe lucrările. Licitația a fost câștigată de Comesad. Această stradă nu a mai fost reabilitată în totalitate din anul 1982. Am așteptat mai mult pentru că s-au înlocuit rețelele de gaze. Acum, toate branșamentele sunt noi, iar rețelele de gaze aveau durata de viață depășită de șase ani. Ce s-ar fi întâmplat dacă reabilitam înainte?! Noi asfaltam și pe urmă veneau cei de la gaze și tăiau longitudinal și transversal și făceau asfaltul praf.
Aici traficul este foarte aglomerat, dar vom reabilita pe tronsoane”, a precizat primarul Piteștiului, Cornel Ionică.
Lucian Gherguș

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea