Infrastructura, prioritatea zero a noului primar al comunei Căteasca, Eugen Mira

# ”Vreau ca peste patru ani comuna Căteasca să fie într-un stadiu mult îmbunătățit și cu mai mulți investitori”

Comuna Căteasca se află la un nou început de drum, cu o nouă conducere a administrației locale aleasă pe 5 iunie, la ultimele alegeri locale. Atunci, Eugen Mira s-a bucurat de o încredere covârșitoare în rândul populației, reușind să câștige fotoliul de primar fără emoții.
Acum, la două luni de la alegerea sa ca prim gospodar al comunei, Eugen Mira vorbește despre proiectele sale din perioada următoare și despre cum va vedea el comuna peste patru ani.
Mira spune că în acest mandat va miza foarte mult pe lucrările în infrastructură pentru că, numai așa, cetățeanul va cunoaște bunăstarea. Noul primar al comunei Căteasca este de părere că orice localitate, dacă beneficiază de o infrastructură modernă, pe lângă confortul cetățeanului pe care îl conferă aceasta, poate să atragă și noi investitori în comună și astfel se va crea o ofertă mare de locuri de muncă pentru cetățenii din zonă.
”În primul rând, vreau să realizez canalizarea în Catanele și Zeama Rece. Aceste sate sunt cuprinse într-un proiect ce se va derula în parteneriat cu Apă Canal 2000 S.A. Am purtat deja discuții cu reprezentanți ai Apă Canal 2000 S.A. și ne-au garantat că ne vor ajuta.
În celelalte sate, Cireșu, Siliștea și Gruiu, vom face un proiect separat pe fonduri europene. Aici, este suprafața foarte mare și nu putem să o realizăm nici din bugetul local pentru că este o investiție destul de serioasă.
Tot la acest segment de apă–canal, în perioada următoare vom mai fora un puț. Această investiție trebuie realizată în regim de urgență pentru că în perioada aceasta de secetă rămânem fără apă.
În rândul utilităților publice intră și rețeaua de gaze ce va fi extinsă și aceasta pe toate ulițele, acolo unde avem cereri.
Și siguranța cetățeanului este în atenția noastră, fapt pentru care în perioada următoare vom trece la extinderi de iluminat public. 
După ce vom termina cu introducerea utilităților, vom trece la modernizări de drumuri. Vreau să pun infrastructura la punct în comuna Căteasca. Numai așa cetățenul va cunoaște bunăstarea”, ne-a precizat noul primar al comunei Căteasca, Eugen Mira.  L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea