Nuntă de vis în familia primarului din Moșoaia

# Florea Ene: ”Sunt un socru-mare fericit!”

Nuntă ca-n povești, sâmbăta trecută, la Restaurantul Castel. Fiul primarului din Moșoaia, Marius Ene, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Alina. Într-un decor de basm, sute de oameni au venit să se bucure și să petreacă alături de cei doi tineri miri. Socrul mare, primarul Florea Ene, a găsit timp să împartă, tuturor, o vorbă bună, o urare. Muzica a fost pe gustul inimii celor veniți la petrecere, dovadă fiind faptul că, în cea mai mare parte a timpului, au fost prezenți pe ringul de dans. Mâncarea bună și vinurile alese au completat ambianța plăcută, ultimele acorduri stingându-se duminică dimineața, când soarele era deja pe cer. La eveniment au participat, în calitate de prieteni, și personalități din diverse domenii, colegi primari - primarul Gheorghe Stancu din Bascov, primarul Ion Dumitru din Albota și mulți alții.
Anterior petrecerii a avut loc cununia religioasă. Aceasta  a fost ținută la Biserica Sf. Gheorghe din centrul Piteștiului, unde, alături de miri, au stat nașii Daniela și Nelu Ilie.
Florea Ene, primarul comunei Moșoaia: Sunt un socru-mare fericit! Fiul meu, Marius, ne aduce alături o fată care este exact așa cum ne-am dorit. Se înțeleg bine, se completează reciproc. Sper să petrecem, în viitorul apropiat, și la un botez...
Casă de Piatră și câțiva copii frumoși, Alina și Marius Florea!
Laurențiu STOICA

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea