De capul său și fără știrea partidului, deputatul PSD Mircea Drăghici propune soluții fantasmagorice pentru viitoarea (fostă) stațiune Molivișu

Mircea Drăghici, deputatul tău (și al tău, și al tău, și al tău...), invitat de prefectul Soare la ședința de Colegiu Prefectural de săptămâna trecută, a ținut să iasă în evidență, ca și colegul său de Parlament, Mihai Deaconu. Și, tot ca și acesta, a dat cu nuca-n perete atât de tare, încât toată lumea a  rămas cu gura căscată.
Să începem cu exprimarea deputatului, una total nefericită: ”Eu nu am venit cu probleme aici, am venit cu soluții” – a menționat domnul deputat în deschidere, de parcă primarii care îl ascultau veniseră cu problemele lor, de-acasă, ai dracu oameni, să îi încarce negativ pe cei prezenți.  Toată lumea a înjurat de două-trei ori în barbă. Lui Mircea Drăghici ar trebui să i se interzică, printr-o lege internă, de partid, să vorbească de crearea sau nu de probleme, domnia sa fiind ”nașul” celui mai spectaculos dosar instrumentat de procurorii DNA locali, în care sunt anchetați aproape 40 de primari. În fine. Ei bine, transformat brusc în salvator, Mircea Drăghici a anunțat, plin din cale-afară de importanța momentului, că a reușit să găsească un investitor pentru afacerea penală Molivișu, așa încât autoritățile să ia în calcul și posibilitatea unui parteneriat public-privat.

Bomba de presă era, de fapt, o petardă expirată

Bomba lansată de Mircea Drăghici nu numai că nu a explodat, însă nici nu a apucat să mai aterizeze, pierzându-se în neant.
Întrebat de o așa minunată posibilitate, de a privatiza stațiunea Molivișu, președintele CJ Argeș, Dan Manu, a negat atât faptul că Drăghici a discutat subiectul la partid, cât și posibilitatea legală a unui parteneriat public privat.
Dan Manu: ”Abia ieri (joia trecută, n.r.) am devenit noi, Consiliul Județean, acționar majoritar. Acum, în mod evident, așa cum am mai spus, așteptăm efectuarea unei expertize serioase, care să ne spună cum stăm din punct de vedere financiar, pe ce – sau pe cine – s-au cheltuit banii, dar și ce sume s-au cheltuit. Iese din discuție orice formă de asociere. Ceea ce am descris anterior poate să dureze destul de mult. Deocamdată nu se mai poate vorbi de un proiect de stațiune. Gândim totul ca un proiect de pârtie de schi.”
Dan Manu a mai declarat că nu știe mai nimic despre inițiativa (deja eșuată) deputatului Drăghici și, deasemenea, că nu are idee cu privire la afaceristul sau firma cu care a discutat pilotul pesedist. Din nou, viteza...
Mișcările de business ale domnului deputat, coroborate cu zvonurile că ar fi în negocieri pentru preluarea postului  Absolut TV, pot trezi, însă, atenția altor ascultători. Stați liniștit, domnu deputat, că, dacă se mai naște un dosar, nu va mai fi la fel de mare ca cel cu Consultanța. În plus, sunteți sărac lipit, ce să vă facă?...
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea