Locul 35 din 42 pe țară. Atât au muncit senatorii și deputații argeșeni în Parlamentul României!

# Situație dezastruoasă a activității parlamentarilor din Argeș

Situație de infarct în privința (ne)muncii parlamentarilor noștri. Luna august a venit cu o secetă prelungită, dar și cu o nouă raportare a Indicelui Activității Parlamentare. Mai pe românește, cât au muncit, în cifre, aleșii fiecărui județ.
Pentru monitorizarea activității parlamentare a fost creat un indice cu ajutorul căruia s-a clasificat activitatea deputaților și senatorilor în actualul mandat, dar și a grupurilor

parlamentare. În această ediție, pentru prima dată, a fost introdus și clasamentul pe județe. Indicele activității parlamentare (în continuare IAP) reprezintă un instrument de măsură a gradului de implicare și activitate politică a aleșilor poporului în activitățile curente ale forului legislativ al României, și anume inițiative legislative, luări de cuvânt, declarații politice, interpelări și întrebări parlamentare, dar și moțiunile de cenzură semnate.  Iată rezultatul transpirației alor noștri, din Argeș. Nu căutați prea sus, ca să nu vă obosiți degeaba. Începeți de la ultimii, veți ajunge imediat. Argeșul ocupă un dezonorant loc 35 din totalul de 42 de poziții.
Cercetătorii nu s-au oprit aici. Au fost întocmite tabele cu primii 15 deputați, 15 senatori, 15 bărbați, 15 femei din punct de vedere al activității parlamentare. Dacă la grămadă stăm prost, ei bine, individual stăm… asemenea! Nicio femeie, niciun bărbat în topul celor merituoși. De consemnat, pentru toamna care se apropie, cu petardele de rigoare! S.V.

Click AICI pentru a vizualiza tabelul

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea