Trei, Doamne, și poate niciunul, din partea PNL, la Parlamentul României

# Iani Popa, deși primul pe lista pentru Senat, ar putea rămâne șomer…
”Stupiză” de proporții oarecum așteptate, în urma jongleriilor interne ale PNL Argeș pentru deciderea listei de candidaturi la Parlament. Săptămâna trecută, o primă versiune  a listei a reușit să îi umple, pe majoritatea membrilor de partid cu funcții de conducere, de draci. Și asta pentru că oamenii au venit cu anumite propuneri în minte și pe hârtie, și au plecat cu propunerile… șefilor. Mai pe scurt, iată cum arată lista de parlamentare, versiunea 1.1 a PNL Argeș:
# SENAT
1. IA(AAAA)NI POPA
2. NAE EUGEN
3. GELU TOFAN
# CAMERA DEPUTAȚILOR
1. DĂNUȚ BICA
2. FLORIN GARDIN
3. MARIUS POSTELNICESCU SAU ADRIAN MIUȚESCU
Liberalii prezenți, odată spumoși, s-au limitat, la citirea listei, la a face doar spume. Au strigat în gura mare și au dat cu pumnul în masă. Au țipat de zor Narcis Sofianu, Radu Perianu și alții. Nemulțumiții au promis totala lor neimplicare viitoare în activitățile electorale, ceea ce ar putea duce, în decembrie, la obținerea unui scor foarte slab. Absența totală a primarilor sau foștilor primari doritori de Parlament (Virgil Baciu, Dorin Bărbuceanu etc.) ar putea duce chiar la un oarecare boicot în teritoriu. Culmea, însăși poziția președintelui Iani Popa ar putea fi periclitată. Iar mai sus decât s-a așezat pe listă, nu se poate...
La începutul week-end-ului, Narcis Sofianu a vorbit la conferinţa de presã despre mult discutatele liste pentru alegerile parlamentare.
Narcis Sofianu: “Ceea ce pot sã vã asigur, în ceea ce mã privește pe mine, candidatura pentru un loc de parlamentar a trecut pe locul doi, dar vrem sã trimitem în Parlament oameni buni, nu oameni care au demonstrat mediocritate în funcțiile pe care le-au ocupat. Vrem sã trimitem oameni care au demonstrat competenţă. Nu poți trimite un om care a fost consilier care nu a avut nicio inițiaţivã în patru ani de mandat. Nu poți să-l trimiți sã doarmă la Bucureşti ca sã nu mai doarmă la Piteşti. Eu, ca argeşean, nu m-am simțit reprezentat de parlamentari, și mă refer la parlamentarii de la toate partidele.”, a declarat incomodul Narcis Sofianu în fața jurnaliștilor.
S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea