Cătălin Rădulescu, demisie din fruntea PSD Diaspora. De la Diaspora - el, de la Parlamentare - s-ar putea - ei!

# Cătălin Rădulescu:  ”Nu vreau să fiu părtaș la eșec!” # Cătălin Rădulescu: ”Am încercat să dau tot ce e mai bun din mine, să insuflu dorința de a schimba mentalitatea negativă a românilor față de PSD…”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a decis să îşi anunţe decizia de a demisiona din fruntea PSD Diaspora pe facebook. Acesta a spus că preferă să se concentreze pe activitatea din Parlament şi pe cea din organizaţia PSD Argeş. Nu se știe însă cât va mai putea face acest lucru, deoarece statutul partidului prevede eliminarea persoanelor cu condamnări, iar deputatul PSD numai ce a primit una, e drept, în primă instanță.
Cătălin Rădulescu: „Astăzi mi-am înaintat demisia din functia de Președinte Psd Diaspora. Am fost onorat să îndeplinesc această funcție, le multumesc Dlui Președinte de atunci care mi-a făcut nominalizarea, Dlui Victor Ponta și Președintelui actual PSD, Liviu Dragnea, pentru încrederea acordată si am fost onorat să fac parte atât din Biroul Permanent PSD si din Cex -ul PSD alături de ceilalți colegi ai mei din țară. Am preluat această organizație acum un an de la zero, însă într-un an am reușit să constitui împreună cu Președintii PSD din cele 12 țări organizații în: Italia, Spania, Germania, Anglia, Portugalia, Franța, Grecia, Turcia, Belgia, Israel, Palestina și R. Moldova, în 30 de orașe importante din aceste țări și cu un număr de peste 3500-4000 de membri PSD. Am încercat să dau tot ce e mai bun din mine, să insuflu dorința de a schimba mentalitatea negativă a românilor față de PSD, să creez echipe de militanți PSD în fiecare țară care să mediatizeze toate realizările PSD  și ale Guvernului Ponta atât pe Facebook dar și in presa scrisă și la televiziuni, m-am deplasat în fiecare țară pentru a simți Pulsul, realitățile, și a discuta problemele pe care le intâmpină compatriotii nostri în consulate, în țările respective și a găsi propunerile legislative care să corecteze aceste probleme grave.”
Deputatul PSD de Argeș a mai declarat: ”Mi-am făcut totdeauna datoria într-o funcție de partid și nu am pierdut niciodată. Însă dragoste cu sila nu se poate și nu pot accepta ca după atâția ani de politică să fiu părtaș la un eșec nedorit de mine. Așa că voi lasa la latitudinea conducerii partidului să nominalizeze o altă persoană care poate face mai mult și care poate să mobilizeze altfel membrii din Diaspora... Prefer însă să mă ocup de însărcinările pe care le am ca vicepreședinte în cele două comisii din Parlament și unde am expertiză și să fiu activ în Organizația PSD Argeș unde sunt vicepresșdinte și al cprei deputat sunt…”, a scris Rădulescu pe facebook.
Andreea Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea