Hexi Pharma de Pitești

# Liderul Sindicatului Universității, Mircea Bărbuceanu, execută silit o firmă-farmacie pentru neplata chiriei # Pentru o datorie de 3.000 de euro, factura firmei a fost încărcată cu încă 77.000 lei

Situație de tot scandalul la Pitești unde, pentru o datorie restantă de 3000 euro, o firmă cu profil farmaceutic a ajuns datoare cu încă 77.000 lei la liderul Sindicatului Universității Pitești, Mircea Bărbuceanu.
S.C. PHOENIX FARM NOBLESS S.R.L.  a fost dată în judecată de Mircea Bărbuceanu pentru chirii restante, dar și pentru distrugeri ale spațiului în care și-au desfășurat activitatea. Judecătoria Pitești a fost de acord cu cerințele liderului de sindicat, obligând debitoarea la plata a peste 66.000 lei chirii și penalități, dar și peste 4400 lei reprezentând daune aduse imobilului închiriat.
Recent, dosarul a ajuns în portofoliul executorului judecătoresc Ioan Vârgă, ce a scos la licitație, pentru început, Autorizația de Funcționare a farmaciei. Prețul de vânzare inițial a fost de 100.000 lei +TVA, ajungând, în momentul de față, la jumătate, adică 50.000 lei + TVA.
Din  publicația de vânzare mobiliară reiese faptul că firma executată silit datorează creditorului, adică lui Mircea Bărbuceanu, 3.000 euro pentru chirie și 77.361 lei ”despăgubiri civile și cheltuieli de executare”. E clar, ca să îți revii din asemenea executare, nu e suficient numai să te numești ”Phoenix”...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea