S-a inaugurat primul Centrul Medical de Permanenţă din judeţ şi acesta este la Bogaţi

Duminică în comuna Bogaţi a fost inaugurat primul centrul medical de permanenţă din judeţ. Lângă primarul comunei Bogaţi, la acestă inaugurare, au mai luat parte : preşedintele PDL Argeş, senatorul Mircea Andrei, Cristina Diculescu, preşedinte al Organizaţiei de Femei PDL Argeş, Narcis Godeanu, candidatul PDL la Camera Deputaţilor, pe colegiul Topoloveni, Gabriel Bratu, ISJ, Ştefan Lăzăroiu candidatul PDL la Camera Deputaţilor pe colegiul Curtea de Argeş, Anca Alexandrescu, director DSV, Ştefan Ciocănel, director CAS şi mulţi alţii.
Primarul Ion Gârleanu, în discursul său, a ţinut să mulţumească în primul rând senatorului Micea Andrei, care l-a ajutat în toate proiectele întreprinse de primăria pe care o conduce şi apoi întregii echipe PDL. Primarul a subliniat faptul că acestă lucrare o avea în plan încă din anul 2004, dar nu a reuşit să o termine decât acum, cu ajutorul senatorului Mircea Andrei şi a actualei guvernări. Pe lângă inaugurarea centrului medical de pemanenţă, primarul are  finanţare pentru toate drumurile comunei, reţeaua de electricitate şi în viitorul apropiat şi introducerea reţelei de gaze naturale. Acesta a declarat că va face de râs Cosiliul Judeţean Argeş, pentru că singurul drum neasfaltat va fi cel care străbate comuna şi care este în administraţia Consiliului Judeţean Argeş.

Mircea Andrei, preşedintele PDL Argeş a spus că îi face mare plăcere să vină în comuna Bogaţi, unde totul este curat şi îngrijit.  Promite că va scoate toate „buruienile” din judeţ, deşi sunt multe şi o să dureze ceva timp. Acesta speră să vină macar de două ori pe an la Bogaţi pentru a se putea bucura împreună cu locuitorii comunei, de toate realizările care se vor face în comună. „Sper că împreună, în următorii ani, vom face multe lucruri bune pentru dumneavoastră,
locuitorii din Bogaţi, ca şi pentru toţi argeşenii!”
Anca Alexandrescu a felicitat toată comuna pentru acestă mare realizare, care este o alternativă a spitalelor închise din Argeş, spitale care nu aveau aceeaşi dotare ca acest centru.
Ştefan Ciocănel a felicitat primarul şi toţi cei care au contribuit la construirea acestui centru de permanenţă, dar a ţinut să meţineze că deşi pentru Bogaţi este o mare investiţie, pentru guvern va fi o investiţie constantă, întrucât guvernul va aloca permanent bani pentru acest centru.
Cristina Diculescu, preşedinte al Organizaţiei de Femei PDL Argeş, a spus celor prezenţi că deşi femeile din PDL au fost prezentate ca fiind frumoase, acestea sunt şi darnice, promiţând că vor ajuta acest centru cu mai multe dotări medicale.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea