Cristian Diaconescu este candidatul PMP Argeş pentru Senatul României

PMP Argeş a stabilit deja candidaturile de pe locul I pe liste în perspectiva alegerilor parlamentare din 11 decembrie.  E vorba de argeşeanul Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe la Senat, și de președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf, la Camera Deputaților.
Cristian Diaconescu a fost în două Guverne ministru al Justiţiei, respectiv ministru de Externe al României. El este şi cetăţean de onoare al judeţului Argeş. Fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu, Diaconescu este de fel din comuna argeşeană Stâlpeni. El a mai activat în PSD şi UNPR, iar în prezent ocupă funcția de prim-președinte PMP la nivel național. Cristian Diaconescu a fost prezent vinerea trecută în conferința de presă de la PMP, unde a fost anunțat oficial drept candidatul pe primul loc la Senat din partea PMP Argeș.
“Cristian Diaconescu este candidatul PMP Argeş pe primul loc la Senat. Pentru noi este o onoare. Cristian Diaconescu este argeşean şi doreşte să fie alături de argeşeni.”, a declarat Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea