Administrația Județeană a Finanțelor Argeș - o nouă întâlnire cu contribuabilii

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor în domeniul fiscal, AJFP Arges va organiza MIERCURI,  14 SEPTEMBRIE  2016, începând cu ORA 12,00,  în sala de şedinţe a instituţiei o întâlnire cu contribuabilii, având următoarea tematică:
1. Calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna septembrie  2016
2. Aspecte referitoare la promovarea serviciilor oferite de către A.N.A.F. contribuabililor
3. Aspecte referitoare la întocmirea formularului  394 "Declaraţie informativă privind livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA"
4. Reguli de aplicare privind impozitul pe veniturile microîntreprinderilor
5. Situaţii privind  schimbarea perioadei fiscale în sensul TVA în cursul anului
6. Aspecte referitoare la întocmirea formularului  099 „Cerere de înregistrare în scopuri de TVA , potrivit art. 316 alin. (12)din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare”
7.  Alte aspecte de interes fiscal
Contribuabilii interesaţi vor putea primi anumite clarificări în timpul întâlnirii, dacă transmit solicitarea în perioada 9 - 13 septembrie pe una dintre adresele de e-mail:
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea