Reprezentanții CJ mint frumos că programul ”Lapte-corn-măr” va începe la timp

# Vom calcula, din 12 septembrie, mărimea minciunii

Începând de luni, 12 septembrie, elevii şi preşcolarii argeşeni vor primi, conform legislației în vigoare, lapte şi corn (sau derivate) şi mere. Decizia aparţine Guvernului. Reprezentanţii CJ Argeş susțin cã în acest an nu vor mai fi probleme cu livrarea produselor în şcoli şi grãdiniţe.

Anul trecut: biscuiți pe care nu îi mănâncă nici câinii, în loc de corn. Mere deloc!

Mobilizarea de anul trecut a fost una defectuoasă. Programul lapte corn, atribuit tocmai pentru a nu fi întârzieri, pentreu o perioadă de patru ani, a început cu întârziere. În  loc de corn, elevii au primit un derivate, și anume biscuiți. Nimeni însă nu a putut mânca acei biscuiți. Părinții copiilor de vârstă școlară știu de ce. Unii dintre copii au venit cu ei acasă și, întrebați de părinți de ce nu îi mănâncă, le-au răspuns: ”pentru că nu pot fi mâncați!” Părinții au încercat și ei. Așa a fost. Biscuiții au un gust îngrozitor, în afara faptului că sunt îngrozitor de tari.

În 2015, în Argeș, programul Lapte-Corn a fost o bătaie de joc!!!

Proba supremă a fost cea a refuzului animalelor de a mânca biscuiții dați elevilor. Câinii și pisicile refuză să mănânce biscuiții oferiți elevilor din Argeș în cadrul programului Lapte-Corn! Biscuiții din școli sunt adunați de femeile de serviciu și dați de mâncare la porci. Așa că, dragi administrator ai banului public din județ, vă implorăm, nu vă mai bateți joc de copii și de banii Argeșului!
Culmea batjocurii, în vară, cu numai două săptămâni înainte de finalizarea anului școlar, Consiliul Județean Argeș organizează licitație pentru atribuirea merelor în școli, ATENȚIE!!! în anul școlar 2014-2015. Adică exact la terminarea anului. Licitația s-a ținut, probabil s-a și atribuit. Copiii nu au mai văzut niciodată acele mere. Cam asta a fost anul trecut, dragi guvernanți.

Anul acesta: programul stă să înceapă, dar, probabil, nu va începe. Merele… vor fi licitate. Tot ca anul trecut!?...

Anul acesta, responsabilii din Consiliul Județean dau asigurări că programul Lapte-corn va începe odată cu intrarea la cursuri. De ce, oare, nu mai crede nimeni minunea? Cât despre măr, ei bine, suntem anunțați că au fost demarate procedurile de licitație. Cuuuum? Au fost demarate procedurile de licitație? Asta înseamnă că licitația va fi peste o lună-două, după care urmează o lună de contestație la CNSC, apoi, probabil, șase luni prin instanțe. Așa că mărul, probabil, se va atribui exact ca anul trecut! Deloc!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea