Gheorghe Diaconu, fostul președinte al Curții de Apel Argeș, pleacă la București!

# Vasile Negoescu, șeful organizației de pensionari a PSD Argeș: ”Da, domnul Gheorghe Diaconu și-a exprimat intenția de a candida la parlamentare”
La ultima conferință de presă a PSD Argeș, președintele organizației județene a pensionarilor social-democrați, Vasile Negoescu,  a vorbit de programele implementate de seniorii partidului, mulți la număr, dar și activi.
Vasile Negoescu: La nivelul județului avem un birou de conducere compus din 25 de persoane. Avem, deasemenea, 102 organizații de pensionari: 3 municipale, 4 orășenești și 96 comunale

Vasile Negoescu: ”Am câștigat, la localele din vară, 11 primari pensionari, inclusiv primarul Municipiului Pitești”

Președintele pensionarilor PSD-iști a dezvăluit câte ceva din culisele luptei de partid:  ”La alegerile locale din 5 iunie am reușit să câștigăm 11 primari pensionari, inclusiv primarul Mun. Pitești, 11 viceprimari, 3 consilieri județeni, 10 consilieri la consiliile orășenești și municipale și 113 consilieri locali în comune. În total, numărăm peste 4000 de membri în această organizație, de pensionari.
Unul din pensionarii activi ai  PSD este și fostul președinte al Curții de Apel Pitești, Gheorghe Diaconu. La începutul acestui an, celebrul judecător a intrat în politică, înscriindu-se în rândurile Partidului Social-Democrat. La nici o jumătate de an distanţă, Gheorghe Diaconu a devenit consilierul personal pe probleme juridice al preşedintelui Consiliului Judeţean, Dan Manu.
Vasile Negoescu: ”Da, domnul Gheorghe Diaconu și-a exprimat intenția de a candida la parlamentare. Așteptăm, însă, și un ok de la București, acolo se poate decide o pondere pentru tineri, pentru pensionari, pentru femei…”
Așadar, dată fiind experiența profesională a lui Gheorghe Diaconu, dar și respectul de care se bucură în interiorul partidului, se poate concluziona că Domnia Sa își face, déjà, bagajele pentru București.
S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea