Liberalul Florin Gardin îi ajută - belea - pe candidații liberali la un post de director

# Florin Gardin: ”Am dat semnalul către directorii de la PNL că au toată susţinerea morală a noastră”

Intrat în cursa pentru un fotoliu de deputat, Florin Gardin a trebuit, iată, să iasă și el în public, pentru că în campania de la locale puțină lume l-a văzut. Sigur, domnul fost inspector școlar general s-a declarat nemulțumit de organizarea, de către guvernul tehnocrat-PNL, a examenului de director de școală. Demonstrând, iată, că un politician vechi, așa, ca dânsul, poate fi și în opoziție în timp ce este la putere. Sau, mai lumesc spus, și femeie de stradă, și fată mare.

Extaz în tabăra profesorilor liberali

Florin Gardin i-a îndemnat, cu voce tare, pe ai lui, să se înscrie. Că au toată susținerea sa morală. Doamne, cred că se vor umple stadioane mai rău ca la Steaua în UEFA…
”Eu, ca părere personală, sper ca acest concurs să nu aibă loc. Îi invit pe cei care nu sunt PSD-işti să meargă la concurs şi le doresc mult succes. Marţi vom analiza, cu Comisia de învăţământ a PNL, tot ce decurge din acest concurs şi vom face o analiză după ce vom vedea şi candidaţii noştri câţi iau, cum iau, dacă iau sau nu iau. După ce am lucrat 10 ani în Inspectoratul Şcolar am o imagine clară. Ştiu că ăla e mai bun decât ăla ca director, că unii au fost directori pe timpul PSD-ului, alţii pe timpul PNL-ului. Nu-i văd nici eficienţa, de ce au făcut acum acest concurs…Nu ştiu dacă eu m-aş duce la un astfel de concurs. Dar eu am dat semnalul către directorii de la PNL că au toată susţinerea morală a noastră. Pot să se ducă fără niciun fel de problemă acolo, că ei poate se feresc, că ce zice PNL-ul dacă mă duc. Du-te şi ia concursul şi vei fi o mândrie pentru noi!", a mai spus Florin Gardin.
Desigur, vinovat nu este ministrul de resort, acesta fiind numit, vorba ceea, de șeful cel mare al liberalilor de la București. ȘI cum trebuia, neapărat, un vinovat, acesta a fost găsit în persoana inspectorului școlar general al județului. Da! El este!!!
Florin Gardin: ”Este lipsă de transparenţă la Inspectoratul Şcolar. Nu am mai văzut acolo analize privind anumite etape ale anului şcolar; nu am mai văzut proiecte noi; nu am văzut ceva legat de proiectele pe care eu le-am început, dar nici despre altele noi. Este păcat…"
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea