Noul Crafter, acum la Euro Tehno Group Pitești

# Noul Crafter  – o nouă dimensiune: acum mai economic, funcțional și mai fiabil ca niciodată  # Premiera mondială a noului Crafter # Patru versiuni de bază, 3 lungimi, 3 înălțimi – în total 69 de versiuni derivate # Mult mai economic datorită costurilor scăzute pentru combustibil și a celor de întreținere – cunoscute sub denumirea de costuri totale de proprietate (TCO - Total Costs of Ownership) # Tracțiune față/spate/integrală 4Motion, cutie de viteze manuală sau automată

București, 12 septembrie 2016 - Volkswagen Autovehicule Comerciale a prezentat, în premieră,  noul model Crafter în prezența a peste 350 de reprezentanți ai mass-media în Offenbach - Germania. Cu masa totală maximă autorizată cuprinsă între 3 și 5,5 tone, un volum de încărcare a mărfii de până la 18,4 m3, dar și posibilitatea de a alege un model dintr-o gamă foarte variată, noul Crafter devine cea mai bună soluție în ceea ce privește îndeplinirea atribuțiilor zilnice, satisfăcând cererile celor mai pretențioși clienți.
Noul Crafter dispune de un șasiu care a fost reproiectat în totalitate, având în dotare o direcție electromecanică, motoare eficiente, optimizate atât pentru călătorii lungi, cât și pentru traficul urban, soluții bine gândite pentru încărcare, multiple variante pentru producătorii de suprastructură, scaun ergonomic pentru șofer și un număr însemnat de sisteme de asistare a conducătorului auto.
Conceptul întregului autovehicul a fost redezvoltat de la zero – în baza cerințelor specifice ale clienților.
O gamă extrem de variată de derivate este pusă la dispoziție pentru noul Crafter, incluzând versiunile de mare tonaj. În versiunile Furgon și Kombi, noul Crafter este disponibil în diverse lungimi (5986 mm, 6836 mm sau 7391 mm pentru furgonul), precum și înălțimi (2355 mm, 2590 mm sau 2798 mm pentru furgon). Pe lângă acestea, vă sunt oferite și variante deschise - versiunile cu cabină simplă sau cabină dublă, cu diferite lungimi, cu sau fără soluții pentru suprastructuri, de exemplu, în versiunea pick-up, cu suprastructură tip unui furgon sau benă basculabilă pe 3 direcții.
Toate motoarele îndeplinesc standardul de emisii Euro 6 și sunt prevăzute cu  sistem stop-start ca dotare standard. Per total, aceste motoare sunt, în medie, cu 15% mai eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil. Noul Crafter obține calificative bune și pentru robustețea sa și gradul redus de uzură, pentru costurile de întreținere și reparații, toate acestea având un efect pozitiv asupra costului total de proprietate (TCO) de-a lungul ciclului de funcționare al autovehiculului.
De la jumătatea anului 2017, grupurile motopropulsoare din ofertă vor fi completate de sistemul de tracțiune integrală 4MOTION cu un motor montat transversal și sistemul de tracțiune spate cu motor montat longitudinal.
Euro Tehno Group
110180 Pitesti, Jud. Arges
B-dul Petrochimistilor, nr.34
Telefon: 0248.607.400
Telefax: 0248.607.413
E-Mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Internet: www.eurotehnogroup.ro

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea