Administrația Domeniului Public Pitești și-a cumpărat, și ea, o stație de asfalt

# Culmea tupeului!!! Tocmai când utilajul din proprietatea CJ Argeș a ieșit din coma de peste doi ani

Resuscitată de apariția, în vară, la conducerea CJ Argeș a doctorului Dan Manu, stația de asfalt a CJ Argeș a început, în sfârșit, să miște. Mai greu, ca după o moarte clinică, e drept. Convalescența este, și aceasta, cu probleme: stația trebuie tratată cu tot felul de agregate din comerț, după care produsul finit se cară cu utilaje închiriate. Din motive de spațiu, măgăoaia a fost instalată foarte aproape de Pitești, practic lipită, la Căteasca, la numai 20 de kilometri. În rest, e bine.

Și, dacă tot e bine, iată că primarul Ionică îl troznește fix în obrazul economic pe colegul de partid Manu, achiziționând, prin ADP Pitești, o stație de asfalt nou-nouță.
Trebuie menționat că ADP-ul nu este, precum CJ Argeș, într-o poziție virginală. Nu. ADP-ul mai are o stație de asfalt, însă de capacitate mică. Iată, s-a rezolvat și acest impediment. În plus, ADP Pitești deține și întrebuințează, din vechime, laborator de analize pentru mixturile cu pricina. ADP-ul chiar are câteva tractorașe funcționale pentru cărat diverse agregate. Și, colac peste pupăză, ADP-ul își instalează noua stație de asfalt aproape, la Valea Mare - Ștefănești. Concurență pe față, nu așa!
S.V.

Click AICI pentru a afla suma cu care ADP va achizițona noua stație

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea