PMP Argeș, una din cele mai puternice filiale din țară

#  Pendiuc, deocamdată, lăsat pe marginea terenului politic de conducerea PMP
Prezent în cadrul conferinței de presă de săptămâna trecută a Partidului Mișcarea Populară  Argeș, preşedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, a lãudat activitatea PMP Argeş, condusă de Cătălin Bulf şi a declarat cã susţine candidatura la parlamentare a oamenilor valoroşi din punct de vedere profesional.
“Argeșul are una din cele mai bune organizații din țară a PMP la ora actuală. Avem nevoie ca în Parlamentul României sã ajungă oameni care sunt experți în anumite domenii, deoarece legislația suferă foarte mult și vedem câte mari erori întâlnim în cea ce privește legislația, pentru că a fost redactată de nenumărate ori de oameni care nu sunt  prgătiți pe anumite domenii, oameni care au avut anumite interese, iar România traversează o stare de confuzie în foarte multe privințe. Sunt convins că, după acestă selecție internă, PMP va veni cu  o serie de oameni bine prgătiți, oameni care au făcut performanță în zona în care și-au desfășurat activitatea.  Chiar dacă lupta noastră este destul de dură în raport cu cele două mari partide,  PSD și PNL, care cred deja că lucrurile sunt clare, rezultatele sunt previzibile. Noi îi avertizăm că suntem destul de hotărâți de a ne lupta cu toate armele democratice, asfel încât îi putem spulbera dacă românii se vor implica și vor ieși la vot în număr cât mai mare”, a declarat deputatul Eugen Tomac, preşedintele executiv PMP.
Eugen Tomac, a ţinut să lămurească discuţiile formate in jurul ideii cum că Pendiuc ar candida pentru Camera Deputaţilor din partea PMP Argeş: "In clipa de faţă Pendiuc nu a trecut pragul PMP. Partidul merge in aceste alegeri cu oameni pregătiţi, profesionişti... Nu vreau sa trezim speculaţii. Exista o linie peste care nu putem trece." a declarat acesta.
Cum însă, în politică, liniile sunt destul de subțiri, iar Pendiuc are destul de mult capital electoral, se poate ca, într-o lună, să îl vedem, totuși, pe fostul primar al Piteștiului inclus în lista de partid pentru Parlament.
Laurențiu Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea