O prostituată de pe centura Piteștiului - amenzi cât jumătate din bugetul anual al comunei în care locuiește

# Curvă pentru Cartea Recordurilor!
Performanță de Cartea Recordurilor. O curvă din Pitești, care își face veacul pe strada Depozitelor, a reușit să adune amenzi care depășesc, valoric, jumătate din bugetul anual al comunei în care locuiește! Este vorba de celebra – printre șoferii de TIR – prostituată ”Lucan”, din Băbana, ale cărei amenzi neachitate însumează, în momentul de față, 2,4 miliarde de lei vechi. Suma depășește deja jumătate din bugetul anual al comunei, care este de circa 4 miliarde de lei vechi anual.
Bebe Ivan: ”Este adevărat, avem «onoarea» de a contabiliza, toată ziua, amenzile primite de prostituata respectivă. Acestea sunt, mai exact, de 2,37 miliarde lei vechi, peste jumătate din bugetul comunei pentru un an. Procedurile pentru cei care nu plătesc, însă, sunt draconice: înștiințare, titlu executoriu etc. Nu ai ce să execuți, cei ce nu plătesc aceste amenzi nu au, de obicei, nimic pe numele lor. Când a venit aici, în control, Curtea de Conturi, unul dintre primele lucruri pe care l-au întrebat a fost dacă avem amenzi nerecuperate. Polițiștii nici nu o rețin pe respectiva prostituată, îi aruncă pe geam un proces verbal, ea îl semnează, niciodată nu plătește, așa încât amenda ajunge la noi, să se contabilizeze aici, la primărie.”
O lege făcută prost, în care responsabilitatea este pasată de la o autoritate la alte. Pentru respectiva prostituată, salariații Primăriei Băbana muncesc din greu, fac tabele, contabilizează, numără de câte ori au prins-o polițiștii, calculează penalități de întârziere. Cu totul și cu totul în zadar, pentru că celebra curvă din Băbana nu și-a propus, vreodată, să plătească un ban. Probabil nici nu știe carte, așa încât procesele verbale servesc altor scopuri, cum ar fi cel de igienă. ”Lucan” este apreciată la oral, nu la scris... P.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea