RESPECT! – pentru politicienii din Argeș. Mircea Andrei este pe cotețul porcului, Gerea - pe cotețul păsărilor

Se apropie parlamentarele. Deși nu toate partidele și-au nominalizat aleșii, din motive de scandal și ceartă, ca de obicei, pe ciolanul prea mic pentru numărul mare de pofticioși, se cunosc câteva nume care vor reprezenta, cu certitudine, pe argeșeni la Casa Poporului. Iani Popa, de la PNL, Andrei Gerea, de la ALDE, Șerban Valeca de la PSD – sunt numai câteva din ”brandurile” cu care partidele, noi sau vechi, vor defila în decembrie.
Bebe Ivan: ”Singurul parlamentar despre care pot să spun că ne-a ajutat, deși ceva mai guraliv, este Cătălin Rădulescu. Acesta a reușit să facă ceva ce a ajutat,de fapt,  toate primăriile, mai ales pe cele sărace, cum este cazul nostru. Noi, până anul trecut, aveam un plafon de salarii. Trebuia să dau bani la școli, că veneau cu hotărâri judecătorești. Aveau, conform vechii legi, prioritate, chiar dacă știam că, apoi, nu îmi mai ajung banii de salarii pentru oamenii din Primărie. Dacă nu ne ajungeau banii de salarii, plecam la Pitești să ne milogim, pe la Finanțe sau te miri pe unde, să primim bani ca să asigurăm aceste sume. Cătălin Rădulescu ne-a făcut legătura cu fostul ministru al finanțelor, Teodorovici, care a rezolvat situația prin ordin al Ministrului. Acesta a despărțit sumele alocate în buget pentru salarii, școală etc. Deci, pot să spun că deputatul Rădulescu a ajutat, într-un fel.”
# Spuneți-ne câți parlamentari au trecut, prin biroul dvs. de primar, în ultimii patru ani, să vă întrebe cu privire la situația comunei, a locuitorilor etc.
Bebe Ivan: Niciunul! Eu am avut aici, pe colegiu, pe domnul Zisu, care s-a dus, am avut pe domnul Gerea, care a fost, de două ori, și ministru. Nimic. Cătălin Rădulescu, așa cum v-am spus, a avut ceva contribuții. Andrei Gerea le-a promis oamenilor, când au fost inundațiile, că le aduce un TIR de ciment, de materiale de construcții. Mai bine nu-i mai încurca. A venit, la ceva timp, un TIR la depozitul de materiale de aici, din comună, și oamenii s-au adunat crezând că e TIR-ul de la Gerea... Își făcuse o listă, dumnealui... Și bannerele pe care și le făcuseră, le-am văzut recent, prin gospodăriile oamenilor, pe la cotețele animalelor. Am văzut acum, pe al lui Mircea Andrei, la un localnic pe cotețul porcului. Protejează de ploaie. Al lui Gerea, pe cel al găinilor... Sunt tot felul de candidați care vor un mandat sau mai vor un mandat  - pentru pensia specială. Sunt total împotriva pensiilor speciale. Trăim într-o țară săracă, cu pensii speciale multe și mari. Nu e normal!.... A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea