Liderul PMP Argeș, Cătălin Bulf, critică deciziile pripite ale actualilor guvernanți ai județului

# Cătălin Bulf: Nu am fost de acord sã se pună taxã la intrarea în Spitalul de Pediatrie

Consiliul Judeţean Argeş voia sã punã taxã de intrare pentru cei care-şi vizitau rudele internate la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.  Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș și consilier județean, a reușit retragerea de pe ordinea de zi a ședinței de săptămâna trecută a CJ a unui punct de hotărâre controversat, prin care se cerea închirierea un metru pătrat din incinta Spitalului de Pediatrie Pitești. Spațiul ar fi fost folosit pentru un aparat care funcționează de la instalarea în funcție a noului director interimar. Prin intermediul acestui automat, cei care intrau în spital  să își viziteze copii internați, primeau halat și botoșei de unică folosință, contra unei sume de 5 lei la fiecare vizită.
Preşedintele PMP Argeş, Cãtãlin Bulf a explicat cum stã treaba cu ideea-bombã, agreatã atât de şeful judeţului, Dan Manu, cât şi de managerul Spitalului de Pediatrie din Piteşti.
“La ultima ședință a CJ Argeş am făcut și eu o constatare. Până  anul acesta,  toate consiliile județene, au fost inutile. Nu pot să înțeleg cum se poate să pui în discuție teme pe care nu le poți argumenta.  Punctul 5 de pe  Ordinea de zi a fost scos. Era vorba de a pune un aparat la intrare la Spitalul de Pediatrie din Piteşti care, contra sumei de 5 lei, plãtitã de vizitatori, sã dea un halat şi botoșei de unicã folosințã.
Prima întrebare a fost - al cui este aparatul? Managerul spitalului nu a știut să răspundă. S-a discutat în comisii peste 45 de minute. Am propus sã se dea de cãtre spital aceste halate. Nu am fost de acord sã se pună taxã la intrarea în spital. Dacă ai un copil bolnav şi mergi de douã ori pe săptămânã la el, lași 10 lei. Managerul a spus cã ar costa foarte mult să cumpere spitalul halate şi botoşei. S-a vehiculat suma de 1 miliard de lei vechi.”, a declarat Cătălin Bulf, în cadrul conferinţei de presã a PMP Argeş.
Ținând însă cont că CJ Argeș tocmai a alocat 6 miliarde de lei vechi pentru defuncta stațiune montană Molivișu, prin comparație, accesul la finanțare pentru proiecte de genul halatelor de unică folosință nu mai pare atât de greu de obținut. Și totuși este, pentru că, la Molivișu, sunt și alte interese, mari, motiv pentru care morișca trebuie să meargă, pompa trebuie să funcționeze. Pompa de bani, desigur... L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea