10 octombrie 2016 - reîncepe Casa Verde

Ministerul  Mediului, Apelor și Pădurilor, prin Ordinul nr.  1817/2016 din 20 septembrie 2016, a aprobat Ghidul de finanțare al Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, cunoscut sub numele de “Casa Verde”, beneficiari persoane fizice – sesiunea 2016.
Programul este finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu.
Precizăm că persoanele care au beneficiat de finanțare, în cadrul aceluiaşi program, pentru acelaşi imobil, în sesiunile derulate anterior, nu sunt eligibile.
Solicitanții care au domiciliul în județul Argeș pot depune dosarul, întocmit conform Ghidului de finanțare, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Argeș.
Pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu a fost publicată Dispoziţia Preşedintelui  Administraţiei Fondului pentru  Mediu nr. 483. din 27.09.2016, privind deschiderea sesiunii  de depunere a dosarelor de finanțare nerambursabilă – beneficiari persoane fizice, în perioada 10 - 24 octombrie  2016. 
Persoanele juridice eligibile, și anume primării, instituţii publice şi unităţi de cult pot depune sau trimite prin poștă,  dosarul de finanțare,  în perioada 17 octombrie – 14 noiembrie , la Administrația Fondului pentru Mediu.
Ghidul de finanțare, precum și Anexele 2 (Cerere de finanţare nerambursabilă)  și 3 (Declarație pe propria răspundere) pot fi găsite pe site-ul  Administratiei Fondului pentru Mediu: www.afm.ro. - Programul „Casa Verde” clasic – Sesiunea 2016.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea