Gheorghe Stancu, primarul din Bascov, proiecte îndrăznețe pentru comuna sa

Campioană la atragerea fondurilor europene, administrația publică locală a comunei Bascov continuă să inițieze proiecte de investiții din surse extrabugetare. Dupa ce a construit rețele de utilități, a asfaltat kilometri de drumuri și a reabilitat din temelii școlile din localitate, conducerea Primăriei Bascov își îndreaptă acum atenția și către alte domenii de interes. Consiliul local Bascov, împreună cu primarul Gheorghe Stancu și-a propus trei noi proiecte de investiții, pentru care intenționează să acceseze fonduri guvernamentale.
Un prim proiect avut în vedere pentru perioada următoare vizează creșterea eficienței energetice a imobilelor în care functionează o serie de instituții publice din Bascov. Conducerea administrației locale și-a propus să obțină finanțare din fondul de mediu pentru achiziționarea și montarea de panouri solare pentru cele două școli din comună, pentru Grădinița cu Program Prelungit Bascov, dar și pentru sediul Primăriei. Pe lângă beneficiile legate de obținerea de energie termică prin metode nepoluante, un alt mare avantaj al acestui proiect îl reprezintă reducerea costurilor.
O altă propunere a primarului Gheorghe Stancu vizează construirea unei săli de sport în comuna Bascov. Pentru acest proiect, edilul doreste să obțină finanțare de la Compania Națională de Investiții, în vederea construirii unei săli de sport cu o capacitate de 180 de locuri. Tot pe linia investițiilor în sport, edilul și-a propus să construiască la Bascov un complex sportiv modern, cu toate dotările necesare. Investiția este cu atât mai utilă cu cât Bascovul a demonstrat în ultimii ani că reprezintă o veritabilă pepinieră de talente sportive. Talentul trebuie însă susținut prin investiții în infrastructură, care să ofere sportivilor condițiile cele mai bune pentru antrenamente. Din acest motiv, Gheorghe Stancu vrea ca localitatea Bascov să aibă unul dintre cele mai moderne complexuri sportive.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea