Simona Bucura Oprescu, interpelare în Parlament pentru urgentarea lucrărilor pe Șoseaua Națională Pitești-Câmpulung

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a sesizat, în Parlamentul României, săptămâna trecută, încetineala nejustificată cu care firma Straco înțelege să lucreze la trecerile peste poduri și la trecerile de cale ferată pe Șoseaua Pitești Câmpulung. Așa cum am scris și noi, gigantul Straco a preferat să pună zece semafoare, gâtuind circulația pe o rută aglomerată, fără însă a se agita să și rezolve problemele pentru care a introdus restricțiile.
Simona Bucura Oprescu:  Am făcut astăzi (marți, 11.10.2016, n.r.) o declaraţie politică în plenul Camerei Deputaţilor pe tema lucrărilor întârziate de reabilitare a DN73 Piteşti-Câmpulung Muscel-Braşov. În declaraţie, am arătat că vieţile conducătorilor auto sunt puse în pericol, mai ales că vine iarna, că Uzina Dacia şi economia argeşeană au de suferit, din cauza blocajelor în trafic, dar am şi cerut, în acelaşi timp, ministrului Transporturilor, Sorin Buşe, să găsească soluţii de rezolvare a urgentare a problemei.
Am întrebat: De ce nu s-a făcut nimic să nu se ajungă în iarnă? De ce aceste probleme nu au fost rezolvate din timp? Cine va răspunde pentru traficul de coşmar de pe DN73 în perioada de iarnă şi, Doamne fereşte, de eventualele accidente care se vor produce pe acesta? Cine răspunde pentru întârzieri şi cum? Oare chiar nu se poate duce la bun sfârşit o investiţie începută cu multe eforturi? Sau nu se vrea? De asemenea, l-am invitat pe ministrul Transporturilor Sorin Buşe să vină în Argeş, să vadă realitatea de pe DN73 şi să conducă un Duster pe acest drum de la Piteşti la Câmpulung Muscel pentru a simţi ”pe pielea sa” condiţiile de trafic. Poate aşa se vor lua măsuri!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea