Tudor Pendiuc, în fața Simonei Brătulescu la Senat, pe listele ALDE Argeș

Săptămâna trecută, la Muzeul Județean Argeș, a avut loc ședința Delegației Permanente a ALDE Argeș. Cu această ocazie au fost stabilite detalii privind pregătirea alegerilor parlamentare și a fost aprobată lista cu propunerile pentru candidaturi pentru Camera Deputaților și Senat.
De subliniat că toți candidații provin din Argeș, nefiind niciun nume impus de la centru. Astfel, pentru Senat vor candida, în această ordine pe listă, Tudor Pendiuc, Simona Brătulescu, Robert Tudorache și Aurel Iacșa.
Pentru Camera Deputaților, au fost stabilite primele două poziții care vor fi ocupate, în ordine, de către deputatul Andrei Gerea, vicepreședintele ALDE la nivel național, și Bogdan Ivan.   Pe lista de candidați la Camera Deputaților au mai fost nominalizați și primarul de la Coșești, Nicolae Pană, Codruț Matei, Eny Pavel, Gheorghe Molea, dar și colonel dr.ing. Nicolae Mazilu, decorat cu Semnul onorific „În serviciul armatei pentru ofiţeri”. Lista și ordinea celorlalți candidați va fi definitivată în cursul acestor zile, urmând ca luni listele finale ale tuturor filialelor să fie aprobate în cadrul Delegației Naționale Permanente ALDE.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea