Candidaţii PNL la Parlament, întâlnire cu doamnele din partid

Sâmbătă, preşedintele Organizaţiei de Femei a PNL Argeş, Olimpia Doru, a organizat o întâlnire între doamnele din partid şi candidaţii liberali la Parlament. Ea însăşi candidat la Senat, Olimpia Doru a oferit, astfel, ocazia ca atât candidaţii cât şi femeile liberale să îşi spună părerea legată de proiectele susţinute de partid.
Preşedintele PNL Argeş, senatorul Ion Popa, a vorbit despre rolul femeii în politică şi le-a încurajat pe doamne să îşi asume candidaturi pentru diversele poziţii necesare. „Obiectivul principal este să ajungem la guvernare, ca să putem promova sau modifica legislaţia, acolo unde este nevoie! Pentru asta este necesar să avem cât mai mulţi parlamentari şi, dacă o susţineţi pe doamna Olimpia Doru să ajungă senator, ne trebuie un procent cât mai mare”, a subliniat senatorul Ion Popa. De asemenea, preşedintele PNL Piteşti, Dănuţ Bica, le-a asigurat pe doamnele prezente de sprijinul său în demersurile lor.
Întâlnirea a fost una informală şi a dat ocazia unor discuţii libere între candidaţi şi femeile din PNL. A fost prilejul ideal ca doamnele să îi cunoască mai bine pe cei doi candidaţi la Camera Deputaţilor, general dr. Ioan Sîrbu şi Lidia Constantinescu. Întrebări şi răspunsuri, consultări pe teme importante pentru Argeş, dar şi informări asupra situaţiilor de interes – aşa s-a derulat evenimentul liberal.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea