Mircea Andrei: ”În afară de PMP care este un partid activ, niciun partid nu mai face opoziţie, în Argeș, la PSD”

# A declarat fostul șef al PDL, la conferința PMP

La conferința de presă a PMP de vinerea trecută, alături de președintele filialei Argeș, au fost prezenți Cristian Diaconescu, fost ministru de externe al României, dar și fostul senator și șef al PDL Argeș, Mircea Andrei. Celebrul avocat a  explicat motivul pentru care partidul său, Partidul pentru Argeș și Muscel (PAM) a fuzionat cu PMP-ul. Și anume că, în Argeș, singurul partid activ, care face opoziție, este PMP. Astfel, PMP fiind singura opțiune validă pentru a fuziona.
“Cu domnul Bulf sunt prieten de peste doisprezece ani. Dupa atâția ani de cunoștință se formează un sentiment reciproc de încredere, aceasta este însă varianta subiectivă. Deciziile politice nu le iei pe prieteni. Nu am estimat că va exista o atât de mare sărăcie în Argeș, să nu ai o altă opțiune. În afară de PMP, care este un partid activ, niciun partid nu mai face opoziţie la PSD. PNL e total inert,  ALDE e tot PSD,  în concluzie, Argeşul este foarte sărac din punct de vedere politic. Voi fi activ în campania electorală, alături de dl ministru Diaconescu și alături de dl Cătălin Bulf”, a declarat Mircea Andrei.
Șeful PMP Argeș, Cătălin Bulf, a fost , și el, destul de acid atunci când a venit vorba de realizările parlamentare ale PSD-ului din ultima perioadă.
Cătălin Bulf: “PSD a propus și a reușit să impună anularea unor taxe inexistente. În programul lor de guvernare, PSD-iştii propun, spre exemplu, eliminarea taxei pe bacşiş. Această taxă nu a fost aplicată, însă, niciodată.”

PMP Argeş şi-a depus candidaturile la BEJ!

Săptămâna trecută, PMP a depus listele de candidați pentru Argeș. Cele două liste de candidați, pentru Senat și Camera Deputaților, sunt deschise de către Cătălin Bulf, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Argeş şi Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe şi prim-vicepreşedinte PMP. La Camera Deputaţilor, preşedintele PMP Argeş este secondat de Alina Frătică, căreia i-a revenit locul doi în urma fuziunii Partidului Mişcarea Populară cu Partidul pentru Argeş şi Muscel. La Senat, locul doi îi revine lui Nichifor Bălan, prim-vicepreşedinte al PMP Argeş. L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea