Cătălin Rădulescu a sărit, peste rând, dar și peste șefii județeni de partid

# Șerban Valeca: ”Domnul Rădulescu… a primit aprobarea de la București…” # Cătălin Rădulescu: ”Mulțumesc încă o dată pentru exemplul și încrederea pe care mi le-ai acordat astăzi PRIETEN drag Liviu Dragnea”

Mutare spectaculoasă în plasa de siguranță a candidaturii pe un loc sigur la parlamentarele din iarnă, pentru deputatul Cătălin Rădulescu. Văzând de la colega Simona Bucura că se poate, domnul doctor a mobilizat decidenții de partid, adică primarii, pentru a sări de pe șase pe cinci. Propunerea a fost prezentată șefilor județeni, care, însă, au avut o inerție prea mare. Deputatul PSD a plecat, val-vârtej, cu lista-n mână, la prietenul Liviu, (Dragnea, desigur) de unde s-a întors cu cinciul. Cu locul al cincilea. Cum s-a împământenit de la descălecarea lui Iohannis, comunicatul s-a dat pe Facebook, acolo unde curvele își vând produsul, iar politicienii fac anunțuri oficiale.

Cătălin Rădulescu: ”Vreau să mulțumesc public Președintelui PSD Liviu Dragnea, care astazi (25 octombrie, n.r.) în finalul sedintei CEX , dupa ce se votase lista cu mine pe locul 6 la Arges pt alegerile parlamentare, a cerut expres ca pt meritele mele, profesionalismul si curajul meu, si modul exemplar cu care mi-am reprezentat judetul in Parlament , sa fiu trecut pe lista de pe locul 6 pe 5. Sunt onorat ca sunt prietenul Presedintelui Liviu Dragnea si ii multumesc pt incredere si il asigur de totalul meu sprijin si de de intreaga mea prietenie. In acelasi timp vreau sa ii multumesc Presedintelui Serban Valeca, Presedintele PSD Arges pt incredere si sustinere in Cex . Insa nu in ultimul rand vreau sa le multumesc celor peste 45 de primari si presedinti de organizatii comunale din Arges, prietenii mei dragi care au semnat lista de sustinere neconditionat si m-au sustinut public , jurnalistilor si jurnalistelor, prietenei mele Mari Barata, oamenilor din Pitesti si din Arges, care m-au sustinut si au iesit public pt sustinerea mea, Primarilor din : Albota, Bascov, Maracineni, Ungheni, Sapata, Mosoaia, Rociu, Raca, Popesti, Harsesti, Negrasi, Godeni, Stolnici, Lunca Corbului, Caldararu, Mirosi, Bradu, Mihaiesti, Cicanesti, Arefu, Bradulet, Corbeni, Rucar, Slobozia, Babana, Recea, Cuca,  Leordeni, Boteni, Davidesti, Dragoslavele, Bogati, dar si Presedintilor Psd : Oarja, Izvoru, Barla, Valea Danului, Buzoiesti si tuturor celorlalti Primari si Presedinti de organizatii PSD din Arges, care stiu ca au fost langa mine, cat si tuturor argesenilor care au incredere in expertiza,profesionalismul si buna mea credință.”

 

Șerban Valeca despre cei doi cercetați penal din listă: ”Din câte știu eu, în Codul de Etică, ultima formă, nu se specifică nimic…”

Întrebat despre cum a plecat, spre Capitală, Cătălin Rădulescu pe locul șase și s-a întors pe cinci, președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, s-a văzut nevoit să recunoască: ”Inițial, lista s-a aprobat așa cum am dat-o noi, în Comitetul Executiv. Apoi a venit scrisoarea din partea domnului deputat, de susținere din partea primarilor. A fost o discuție…Domnul Rădulescu… a primit aprobarea de la București…”
Senatorul Valeca a răspuns, cu abilitate, și întrebării cu privire la admiterea celor doi cercetați penal, Mircea Drăghici și Cătălin Rădulescu, pe locuri eligibile în listele de parlamentare. Șerban Valeca: ”Din câte știu eu, în Codul de Etică, ultima formă, nu se specifică nimic ce are legătură cu cei doi…” Răspunsul, deși abil, nu a fost deloc și credibil, însă asta este o altă afacere…

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea