Gerea, de mână cu Pendiuc, lasă piteșteanul… năuc!

# Ori Gerea preacurvește politic, ori nu mai vor piteștenii schimbare!

Cu doar cinci luni în urmă, deputatul Gerea făcea spume, în campania pentru Primăria Pitești, atacându-l pe mult-prea-tăbăcitul Pendiuc: ”administrație încremenită în nepăsare și neștiință” și alte zeci de expresii critice, toate îndreptate către (încă) primarul Piteștiului, ei bine, toate acestea erau, de fapt, fraze din constituția, în formare, a unui nou partid politic, ALDE. Un partid unde, atunci, corupții erau total interziși. Între timp, constituția cu pricina a fost transformată, din profunde nevoi politice, într-o hârtie igienică de partid, iar cercetații penal sunt, cam peste tot, în capul listelor. Sau ”capul la liste”, pentru cunoscători.
Iată ce se poate citi, încă din prima pagină, pe site-ul deputatului Andrei Gerea, www.andreigerea.ro:
Piteștenii vor o schimbare!
După 25 de ani, în urma unui sondaj intern, peste 92% din piteștenii noștri întrebați "Credeți că e timpul pentru o schimbare?", au răspuns: "DA, e necesară schimbarea!"
După un sfert de secol de administrație încremenită în nepăsare și neștiință, a venit momentul în care să aducem Piteștiul în locul unde merită să fie: locul unde există școli moderne și spitale funcționale, unde proprietarii sunt protejați de abuzuri și contribuabilii știu cum se cheltuie banii publici, acolo unde spațiile verzi sunt protejate și copiii au locuri de joacă noi și moderne, acolo unde străzile sunt sigure și oamenii sunt mulțumiți.
În cazul unor lideri locali, se putea găsi scuza că înțelegerea a fost parafată la București. Doar că domnul Gerea este vicepreședinte ALDE, așa că nu e vorba de nicio intervenție pe deasupra. E doar pe deasupra  bunului simț al românilor, pe care acești politicieni îl calcă în picioare cu nonșalanță. În perioada următoare, Andrei Gerea va trebui să îi facă zeci de laudațio (da, sună aproape ca… dar, în cazul de față, e același lucru) lui Pendiuc, aceluiași Pendiuc căruia îi vărsa în cap, acum doar cinci luni, fluvii de reproșuri. ”Politica e o curvă” - spune un citat. Stai să îi vezi pe politicienii din Argeș!...
Spiridon Voinescu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea