”Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş a devenit loc de bişniţăreală”

# Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, demască degringolada din sistemul de sănătate

În urma reacției preşedintelui PMP Argeş, Cătalin  Bulf, în cadrul conferinței de presă, la adresa directorului de îngrijiri de la Spitalul Județean  și a articolelor apărute în presă despre bişniţa cu uniforme medicale pe care o practica directorul de îngrijiri de la Spitalul Judeţean Argeş, Amalia Neacşu, aceasta și-a dat demisia. După cum se vede, Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş devenise loc de bişniţăreală. Chiar directorul de îngrijiri, proaspăt numit, se ocupa cu aşa ceva.
“Nu mă așteptam ca la Spitalul Județean Argeş să se facă bișniță cu uniforme medicale. Domnul Manu ar trebui să se uite mai atent în ograda dumnealui, mai ales că este domeniul în care se pricepe“, a declarat Bulf, la conferinţa de presă.

Teste de sarcină împărțite de activistele PMP. Mișu Tudor: Dați câte un prezervativ și PSD-iștilor din județ, să nu se mai înmulțească

Candidata de pe a doua poziție la Camera Deputaților, Alina Frătică, a dezvăluit faptul că, în perioada următoare, va acoperi, alături de o caravană medical, întreg teritoriul județului. Oamenilor li se vor lua, gratuit, tensiunea și glicemia. De asemenea, vor fi împărțite 50.000 de teste de sarcină.
O reacție interesantă referitoare la inițiativa sus-menționată a avut consilierul Mihai Tudor, care a propus împărțirea de preservative PSD-iștilor din județ, pentru a frâna înmulțirea acestora.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea