Lansarea candidaţilor PNL, cu afirmații de noaptea minții

# Iani Popa:  ”PNL Argeş propune pentru Parlamentul României oameni noi...”

Miercuri, 1 noiembrie 2016, în fața unei săli pe jumătate goale, candidaţii la Camera Deputaţilor şi Senat ai Partidului Naţional Liberal Argeş s-au lansat la Curtea de Argeş, în prezenţa rahitică a membrilor de partid din municipiu şi cele 21 de comune arondate. Evenimentul s-a petrecut la Centrul de Cultură George Topârceanu, gazdă fiind preşedintele filialei municipale, Cristian Mitrofan. 
Cum în politică 1 aprilie poate fi oricând, profitând și de faptul că, oricum, era, chiar pe bune, o dată de 1, liberalii s-au îmbulzit să mintă lumea, începând, așa cum se cuvine în politica argeșeană, cu ei înșiși. Că partidul e mare și frumos, că ei sunt uniți, că va fi bine și că nu va fi rău. Fiind o întâlnire de promovare, nu s-a pomenit nimic de dezastrul în care se scaldă, aproape de înec, filiala Argeș a partidului. Însăși gazda, Cristi Mitrofan, își negocia, cu câteva luni în urmă, adeziunea la PSD sau la ALDE, dezamăgit de starea jalnică a rablei de partid. Câțiva candidați au fost la PDL, anterior unificării. Câțiva, au fost peste tot. Unele vârfuri ale partidului nu vor susține campania ce se apropie. Unele vârfuri vor susține alte partide, ceea ce, să fim serioși, niciodată nu s-a întâmplat în istoria modernă și nenorocită a PNL.

Discuții despre seriozitate, cu un ochi spre București, unde Cioloș defila, pe la televiziuni, de mână cu Gorghiu

Ce pretenții să ai la șefii județeni, atunci când însuși primul ministru al țării și-a călcat pe propriul cuvânt, de a nu se implica absolut deloc în campania electorală, și a făcut, frumos, sluj pentru PNL, alături de Alina Gorghiu.
Și asta exact în ziua în care PNL-iștii s-au întâlnit la Curtea de Argeș pentru lansarea, cu sala aproape goală, a candidaților. Fix în același ton, președintele PNL Argeș, Iani Popa, a bătut câmpii cu grație, vorbind de candidați noi, corecți și profesioniști la PNL Argeș. Hai, măi, fraților, nu simțiți deloc tonele de penibil din preajmă?
„Reforma clasei politice nu mai este un crez, ci o realitate. Pe când alte partide nu au înţeles nici măcar ideea de schimbare, PNL Argeş propune pentru Parlamentul României oameni noi, corecţi şi profesionişti. Avem nevoie să ne sprijinim unii pe alţii, pentru ca programul guvernamental al premierului Dacian Cioloş, cel pe care PNL îl susţine, să poată fi aplicat. Numai în acest fel vom putea evolua”, a declarat senatorul Ion Popa, preşedintele PNL Argeş.

Activitatea din CV-ul lui Iani Popa îl contrazice însă, grav, pe acesta. Care oameni noi?!...

# 2002 - 2006, vicepreşedinte PNL Argeş
# 2004 - 2005, consilier judeţean
# 2010 - prezent, preşedinte PNL Argeş
# iunie - decembrie 2012, vicepreşedinte al Consilului Judeţean Argeş
# decembrie 2012 - prezent, senator, Colegiul nr. 1 Argeş
# 2014 - vicepreşedinte Executiv PNL

În final, noi, jurnaliștii, ne-am mai lămurit. E vorba de diferența, aceea, de a face ce zice popa, nu ce face... Popa. (S.V.)


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea