Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș: ”Cioloş ne vorbeşte despre depolitizare şi îşi face campanie cu două partide”

Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş a vorbit la Digi 24 Craiova despre programul de guvernare al partidului pe care îl conduce şi despre necesitatea ca românii şi argeşenii să voteze pentru prima dată o listă completă fără oameni corupţi.
“PMP Argeș vine în faţa electoratului cu prima listă complet curată, necompromisă de probleme penale şi devine astfel singurul partid care respectă dorinţa românilor care au ieşit în stradă să ceară reformarea clasei politice” a punctat Cătălin Bulf.

Într-un schimb de replici cu reprezentantul USR, Cătălin Bulf a punctat foarte bine când a adăugat că nu vrea să atace, ci mai degrabă să construiască şi să le propună argeşenilor lucruri concrete, însă nu poate să rămână indiferent la faptul că domnul Dacian Ciolos se dă cel mai tehnocrat dintre tehnocraţi în condiţiile în care la acest moment este asumat culmea de două şi nu un singur partid, şi anume USR şi PNL.
“Obiectivul nostru este în continuare unirea cu moldova. Rămâne un obiectiv mai îndepărtat dar rămâne cel mai important obiectiv totuşi. Pentru judeţul Argeş, obiectivul este un scor electoral care să ne ajute să obţinem un senator şi doi deputaţi iar pentru asta venim în faţa electoratului cu legi şi propuneri legislative concrete pe sănătate, infrastructură, locuri de muncă, învăţământ, administraţie.
Legat de celelalte partide care se luptă să îşi facă reclamă propunându-l pe domnul Cioloş, aş fi dorit să nu vad o inşiruire de propuneri călduţe denumite generic program de guvernare. Mai concret era să spună că începem de aici un lucru şi îl finanţăm de aici. Nu văd asta la Cioloş. Îl văd deja transformat în politician. Nu e tehnocrat. Să îşi asume. Cum să aparţii la două partide la PNL şi USR care îl propun deja pe domnul Cioloş premier, şi tu să te mai înfăţisezi încă lumii ca tehnocrat, cât de naivi ne crede? Personal cred că cel mai bun premier pe care l-ar putea avea România este Traian Băsescu, dată fiind experienţa incontestabilă în fruntea statului şi a unor instituţii cheie” a spus Cătălin Bulf, candidat la Camera Deputaţilor, pozitia şapte pe buletinul de vot.

***

Cătălin Bulf: ”Guvernul tehnocrat a încălcat toate așteptările străzii!”

# Miniștrii tehnocrați ai lui Cioloș s-au înscris în partide pentru a candida la parlamentare.

Învestit ca urmare a tragediei din Colectiv, Guvernul Cioloș se dorea a fi gura de oxigen de care avea nevoie țara noastră. Însă, acum, la mai bine de un an de când guvernează România, Cioloș și miniștrii săi au demonstrat că pălăria ce le-a fost încredințată de cei care au ieșit în stradă este una mult prea mare pentru ei.
Asta pentru că, niciuna dintre cerințele protestatarilor nu a fost îndeplinită până la ora actuală și ne îndoim sincer că va fi rezolvată până la finalul anului – atunci când Guvernul de tehnocrați va fi înlocuit de unul politic. Deși inițial tehnocrați, unora dintre miniștrii lui Cioloș a început brusc să le placă politica. Sau… mai degrabă funcția! Dovadă stă faptul că mulți dintre ei sunt la acest moment candidați pentru fotolii de deputați și senatori din partea unor formațiuni politice. O reacție extrem de vehementă cu privire la această temă a avut prețedintele PMP Argeș, Cătălin Bulf.
”Vocea străzii a adus tehnocrații la guvernare. Dar mai știe cineva ce a cerut strada? A cerut alegeri locale din două tururi, 300 de parlamentari, dar și alegerea nominal a președintelui de consiliu județean. A făcut ceva din toate astea Guvernul tehnocrat? Nu!!! Mai mult, tehnocrații au venit cu un aer de superioritate de parcă le mirosea urât politica românească. Însă le-a trecut repede pentru că, la ora actuală, jumătate dintre ei sunt membri ai diferitelor formațiuni politice.  Cioloș rămâne mireasă. Vrea să fie ministru domnul Cioloș care se lasa curtat de toate partidele și nu se înscrie în niciunul pentru că dorește să păstreze senzația că este tehnocrat. Copilul care suge la doua țâțe riscă să rămână cu buricul netăiat”.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea