Primarul din Băbana, mulțumit de ajutorul venit de la CJ Argeș

# Bebe Ivan: ”Am săpat, în comună, puțul cu cel mai mare debit din zona Cotmeana!  (...) Mulțumesc conducerii CJ Argeș, au altă stofă decât precedesorii lor…”

Primarul din Băbana, Bebe Ivan, a devenit spaima oficialilor din Consiliul Județean Argeș. E drept, comuna pe care o păstorește e săracă, așa că, obligatoriu, are nevoie de sprijin financiar de la centru. Să nu dea, însă, Dumnezeu, să primească alții fonduri înaintea sa, că e urgie! Șefii de la Casa Albă sunt nevoiți să se încuie pe dinăuntru și să pună secretarele să mintă, pentru că, imediat, edilul din Băbana vine să îi certe.
Iată însă că, om de lume, acesta îi și laudă, atunci când primește ajutorul cerut pentru a ridica nivelul de trai al oamenilor care l-au ales.
Bebe Ivan: În urmă cu 20 de zile, am reușit „transferul „ de la o cofinanțare acordată de CJ Argeș și riscam să pierdem suma de 70.000 lei, deoarece Guvernul ne-a „uitat” să ne treacă pe lista obiectivelor de investiții derulate de Ministerul Dezvoltării (asfaltare Piscul Radului), așa că ne-am apucat de treabă și iată cum arăta un drum înainte și cum arată azi!! Mulțumesc conducerii CJ Argeș, au altă stofă decât precedesorii lor și nu mint! Voi atașa și o poză cu puțul de foraj Băbana Centru, am finalizat forajul, debit 4 litri pe secundă, astfel locuitorii din zona Valea Băbenii vor avea cea mai bună apă potabilă, investiție suportată de CJ Argeș! Am săpat, în comună, puțul cu cel mai mare debit din zona Cotmeana.
NU candidăm la parlamentare, nici conducerea CJ Argeș, este o informare a cetățenilor localității noastre și nu numai..
S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea