Cinematograful Sebastian Papaiani ar putea difuza, din martie 2017, filme 3D

# Prefectul județului, Cristian Soare: ”Am convenit cu directorul general "'Romania Film" să ne vedem la Pitești după alegeri pentru a discuta detalii”

Prefectul Argeșului, Cristian Soare, dă asigurări că închiderea cinematografului ”Sebastian Papaiani” este una temporară și că, de anul viitor, aici se vor putea viziona filme bazate pe o tehnologie avansată.
Cristian Soare:  ”Săptămâna trecută l-am contactat pe directorul general «România Film» - R.A.D.E.F., domnul Adrian Mironescu pentru a lămuri situația Cinematografului «Sebastian Papaiani»din Pitești. Întreaga conducere a  «Romania Film» - R.A.D.E.F.  m-a sigurat că intențiile domniilor lor nu sunt de a închide cinematograful, ci au luat doar măsura suspendării activității pe timpul iernii, întrucât numărul de spectatori a scăzut dramatic cu fiecare proiecție.
Referitor la cei 6 angajati ai cinematografului: aceștia au intrat în șomaj tehnic, fiindu-le asigurate drepturile salariale în proporție de 75% din salariul de bază.
Directorul general m-a asigurat că la nivelul Regiei nu există intenția închiderii, ci dimpotrivă, a realizării unor investiții începând cu luna martie,  prin introducerea tehnologiei 3D de proiecție a filmelor.
Am convenit cu directorul general să ne vedem la Pitești după alegeri pentru a discuta detalii legate de acest aspect.”


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea