La primăria Băbana se strâng bani din donații pentru copiii și bătrânii nevoiași

# Bebe Ivan (foto), primarul comunei: ”Strângem bani să dăm cadouri tuturor copiilor din comună. Dacă nu ne lasă Curtea de Conturi… noi suntem mai tari ca ei!...”

Primarul din Băbana ține morțiș să păstreze o tradiție pe care a instituit-o, tot domnia sa, cu ani în urmă: aceea de a oferi, de Sărbători, copiilor din localitatea sa, cadouri. Și, dacă în ultimii ani, Curtea de Conturi a imputat sumele allocate din bugetul comunei, iată că, printr-o mobilizare care s-a extins, între timp, și pe rețelele de socializare, acesta a reușit să păstreze frumosul obicei. Ba chiar a reușit să îi și laude pe o parte din acei care și-au deschis nu numai sufletul, ci și punga.
Iată, spre exemplu, una din postările edilului pe Facebook: ”Azi postez următoarele fapte de OMENIE: 1. reprezentanţii primăriei şi nu numai ai  unor partide, pe care le voi enumera  săptămâna viitoare, aflaţi la secţiile de votare pentru alegerile parlamentare, din indemnizaţiile lor, vor face câte un pachet cu alimente pentru persoanele nevoiaşe şi voi enumera  aceşti reprezentanţi: Suta  Manel, Mihai Şchiopu, Gică Matei, Simona Lică, farmacista Ţigănilă Mihaela, asistenta medicală Anghel Adriana, Cornelia Chera şi Ionela Aristantoiu . Deasemenea doamna Viorica Coman a adus un pachet cu alimente neperisabile pentru un bătrân. D-na Georgiana Ivan, a oferit hăinuţe noi de la Complexul John, copilului din satul Metof, Stan Florina  Ana Maria, în valoare de 350 lei! Există o activitate de strânger de  bani din partea colegilor mei de serviciu, aştept faptele. Pensionarul Aurel Chiţa din economiile domniei sale a adus 100 lei, dna Ica Iliescu a adus 100 lei să cumpărăm cadouri pentru colindătorii Şcolii Băbana, care probabil vor veni şi pe la instituţia noastră.. Să auzim numai de bine şi spor în toate!”
Bebe Ivan, prima, Băbana: ”Oamenii cu suflet mare sunt alături de noi, donează și ajută pe cei mai puțin norocoși. A venit o femeie și a cerut să ajute un bătrând, donându-i alimente. Altă persoană mi-a cerut să îmbrace un copil, i-am indicat pe cineva, i-a cumpărat haine de câteva milioane. Astăzi, salariații au strâns bani, din salariile lor, câte 50 de lei fiecare, pentru a cumpăra pachete copiilor. Altă persoană cu suflet mare ne-a promis 2000 de lei. Strângem bani să dăm cadouri tuturor copiilor din comună. Dacă nu ne lasă Curtea de Conturi, noi suntem mai tari ca ei!...” A.S.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea