Culmea politicii: șeful PNL Stolnici a reprezentat, la alegeri, UDMR-ul

# Ilegalități la vot sau combinații de partid? # Mai mulți consilieri locali din județ au făcut parte din birourile electorale ale secțiilor de votare, reprezentând, însă, alte partide

”Politica e o curvă”, spune un citat celebru, și pe bună dreptate. Aici, în România, politica este chiar o curvă ieftină, de centură. În rândurile de mai jos, însă, ne vom referi la politicieni. Și la ceea ce mai reușesc ei să facă, chiar și în ziua de vot, ca să mai producă un ban.
În 11 decembrie, Argeșul  a avut parte de câteva surprize. USB-ul a luat un scor fantastic de mare, PNL-ul a luat un scor fantastic de mic. Cătălin Bulf (PMP), după ce a fost, timp de patru zile, felicitat pentru câștigarea unui mandat de deputat, la redistribuire a trebuit să îi cedeze locul lui Andrei Gerea, de la ALDE.
Surprizele continuă chiar și în ziua de astăzi, mai ales că, citind componența birourilor electorale ale secțiilor de votare, apar tot felul de bălării politice, cu multiple implicații. Spre exemplu, la Stolnici, doi consilieri locali ai PNL au participat, ca membri ai biroului electoral al unei secții de votare, din partea... UDMR. Culmea este că unul dintre cei doi UDMR-iști este chiar șeful PNL Stolnici, Marius Gălățeanu, fost candidat, în vară, din partea liberalilor, la funcția de primar al localității. Nimeni nu știe dacă această acțiune îl face membru UDMR, dacă, astfel, își va pierde sau nu calitatea de consilier local. Nem tudom, însă toată lumea știe sigur cu privire la calitatea actului politic în sine. Situația nu este una singulară. Chestii asemănătoare s-au întâmplat și în comuna Hârsești, sau în Bradu, unde consilierul local Stelică Șerb, membru PMP, a reprezentat PER-ul. Nu știm dacă este legal sau nu, cert este însă că, la partea de moralitate, stăm destul de slab. Așteptăm, și noi dar și cei nelămuriți, un punct de vedere al Biroului Electoral Județean. L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea