Deși omul de afaceri a decedat, averea lui Vatică Bold este urmărită, în continuare, de creditori

Crăciunul care tocmai a trecut a adus o veste proastă pentru oamenii de afaceri din Argeş. Vatică Bold s-a stins din viaţă, asta după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Vatică Bold a fost unul dintre primii întreprinzători din judeţul nostru, după Revoluție făcând bani din diverse domenii de activitate, principalele fiind construcții, comerț și reparații auto, imobiliare. La un moment dat, la firmele întreprinzătorului argeșean lucrau câteva sute de oameni.
Lichidatorul judiciar al frmei Biff Internaţional, firmă ce a  aparţinut omului de  afaceri Vatică Bold, a publicat săptămâna trecută anunţurile privind licitaţiile publice în care va scoate la vânzare aproape toate bunurile rămase nevândute ale  respectivei societăţi. Printre acestea, fostele sedii din București și Pitești
# Teren intravilan 1.604 mp +C1+C2+C3 situat în Bucureşti, str. Drumul Săbăreni, nr. 12, Sector 6, la preţul de 474.025 lei.
# Sediu administrativ, clădire D+P+2E+M în Piteşti, str. Maior Sever Niculescu, nr. 20-22, la preţul de 923.950 lei.
# Echipamente tehnologice, mobilier, aparatură, birotică, aparate, instalaţii de măsură şi control, la preţul de 157.803 lei.
# Imobil, situat în comuna Brăduleț, sat Brădet, format din teren intravilan de 945 m.p. și construcțiile C1+C2, la prețul de 190.197 lei
Termenul limită pentru depunerea ofertelor scrise la sediul lichidatorului judiciar din Câmpulung este 26 ianuarie. Cei interesați trebuie, deasemenea, să depună și o cauțiune de 10% din prețul imobilelor respective.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea