Un consorțiu de trei firme cunoscute din județ va reabilita Colegiul Zinca Golescu pentru aproximativ 40 de miliarde de lei vechi

La aproape jumătate de an de la lansarea licitației pentru reabilitarea Colegiului Zinca Golescu, după ce procedura de atribuire a fost încetinită de Finanțele Argeș pentru că au cerut o parte din actele proiectului pentru un control de rutină, a fost selectată asocierea de fime ce se va ocupa de consolidarea uneia dintre instituțiile de elită din Argeș.
Astfel, după lansarea proiectului pentru primul tronson al clădirii ce a avut loc la sfârșitul verii trecute, mai exact în luna august, trei firme din Argeș și trei asocieri la care li s-au alăturat și alte societăți din țară,au intrat în cursa pentru suma de un milion de euro pusă la bătaie de către administrația locală din Pitești, înscriindu-se în total 13 societăți pentru acest proiect.  În aceste condiții, din Argeș firmele care s-au înscris la licitație au fost :Coniz Romarg, Silver Trading,Construct ECI Company 2000 și asocierile Star Trading Impex-SC AND Secom Intexim, Selca SA- Valah Construct-Zeus SA, Building Constructions-Search Corporation New Project.

Asocierea Selca SA-Valah Construct-Zeus SA, desemnată câștigătoare

Având cel mai scăzut tarif, de aproximativ 40 de miliarde de lei fără TVA, asocierea firmelor controlate de către oamenii de afaceri Constantin Pănescu, Cătălin Nicolau și Grigore Dobre va consolida clădirea uneia dintre cele mai puternice instituții de învățământ din județul nostru. Termenul de finalizare al lucrărilor de la semnarea contractului este de trei ani. De asemenea, municipalitatea are în derulare în acest moment proiectul de consolidare și reabilitare a Colegiului Ion C. Brătianu, fiind în vizor,  în viitorul apropiat,  începerea unei investiții asemănătoare și la Colegiul Tehnic Armand Călinescu.
Antoniu Neguț

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea